Алуминиеви щори - 9 продукта в категорията

Външни щори - алуминиеви

Арексим Гарден ви предлага разнообразие от алуминиеви венециански щори. Моделите са подходящи за дома - за хол, кухня и спалня, както и за ресторант и хотел. Отлично се вписват в интериора и на бизнес и работни помещения - офис, кантора, кабинет, като придават делови и изчистен вид.
Може да избирате между различни декоративни модели, в богата цветова гама, на достъпни цени.

Висококачествени, разнообразни модели


Алуминиевите венециански щори, които ви предлагаме, се произвеждат с висококачествени материали на холандската фирма Хънтър Дъглас. Те са дълготрайни, функционални и лесни за почистване. Предлагат се в няколко вида, решени в богата гама от цветове. Всички компоненти на щората са цветово координирани. Част от моделите са икономични и намаляват разходите за климатизация с почти 50%. Арексим Гарден ви предлага алуминиеви щори с различен начин на контрол и управление. Определени модели могат да се задвижват ръчно или чрез електрозадвижване, възможно е и дистанционно и групово управление на щорите. Външните щори 80 мм са подходящи за големи офисни, жилищни и обществени сгради, за складови бази.
Към всички видове алуминиеви щори се предлагат и компоненти за защита на деца.


Разнообразие от модели, богата цветова гама


Арексим Гарден изработва алуминиеви венециански щори - по ваш вкус и избор! Както за помещения в дома - хол, спалня, кухня, така и за ресторант, хотел и офис.
Алуминиевите венециански щори Луксафлекс 16 мм се предлагат в богата цветова гама и разнообразие от декоративни модели. Характеризират се с пълна цветова координация. По желание на клиента се предлага и нестандартно изпълнение, съобразно профила на дограмата - трапец, дъга, щори за капандури и др. Моделът Луксафлекс 25 мм е подходящ както за дома, така и за заведения и офиси. Отваряемите прозорци са с допълнителна фиксация на щората - странично водене(стоманени нишки с ПВЦ покритие) или укрепване на долна релса. И при този тип алуминиеви щори нашите клиенти могат да избират между цветове и декоративни модели. Алуминиевите венециански щори Сънфлекс 25 мм са подходящи за домашна и бизнес среда и се предлагат в различни декоративни модели, както и в богата цветова гама. Компанията дава възможност за нестандартно изпълнение, съобразно профила на дограмата - трапец, дъга, щори за капандури и др.


Външните щори 80 мм ефективно съчетават слънцезащита и топлоизолация в съвременната архитектура. При ползването им се намаляват разходите за климатизация до 50%. Чрез въртенето на лентите около оста им ефективно се регулира достъпа на светлина в помещението. Производителят дава възможност за включване към система за автоматично управление на щорите с датчици за слънце, вятър, температура, таймери. Задвижват се ръчно, или с електрозадвижване, възможно е и дистанционно и групово управление на щорите. Особено практични са за офисни, обществени и жилищни сгради, търговски, производствени и складови бази.

Луксафлекс 16мм

Алуминиевите венециански щори Луксафлекс 16 мм са подходящи за  хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи сега от Arexim Garden!

Луксафлекс 25мм

Алуминиевите венециански щори Луксафлекс 25 мм са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Добра цена. Купи от Arexim Garden!

Сънфлекс 25мм

Алуминиеви венециански щори  Сънфлекс 25 мм подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи от Arexim Garden на изгодна цена!

Венециански алуминиеви щори PAL

Алуминиеви венециански щори PAL са ръчни и се движат плавно на странични водачи. Управляват се без висящи корди. Купи на ниски цени онлайн!

Щори Луксафлекс Принт

Многообразие от цветове и декоративни модели, подходящи за вкъщи или офиса. Гарантирано качество от Arexim Garden! Купете сега!

Енергоспестяващи щори

Щорите със специални термофилми - ефективна защита срещу слънчевата светлина, предпазват от горещини, заслепяване и UV радиация.

Външни алуминиеви щори

Външни венециански щори. Богат избор от ленти с различни форми, ширина и цвят. Материал - алуминий. Качество от Arexim Garden!

Щори за преградни стени

Щори за преградни стени със специални жила, завършващи със завъртащо копче. Подходящи за всеки офис. Подарете си стил с Arexim Garden!

Нестандартни щори

Нестандартни щори, произведени по поръчка с всякакви геометрични форми. Материали - алуминий и бамбук. Качество от Arexim Garden!