Чадъри - 11 продукта в категорията

Чадърът за слънце е създаден, за да ви предпази от горещите слънчеви лъчи, позволявайки ви да седите спокойно в градинския си стол или шезлонг. Той ви дава възможност да се насладите на приятен обяд в градината или на почивка с книга в ръка, под прохладната му сянка.

 

Друга полза от наличието на чадър е защитата от летните дъждове, които се появяват ненадейно. Непромокаемият плат не позволява да се намокрите, а ветроустройчивата конструкция го прави по-стабилен и предотвратява събаряне. Благодарение на градинския чадър, може да продължите с работата си и всяка друга дейност на открито, толкова дълго, колкото искате. Той предлага прохладно място за отдих и забавление през целия ден, защото можете да го регулирате, докато слънцето променя позицията си.

Чадъри за слънце от Арексим Гарден

Ние поддържаме широка гама от продукти, за да намерите точно това, от което се нуждаете. Предлагаме модели във всякакви форми и размери, с и без основа, както градински, така и плажни. Каквито и чадъри да са ви необходими, Арексим Гарден ви дава гаранция за дълга и безпроблемна употреба. Те блокират вредните UV лъчи и са достатъчно здрави, за да осигурят подслон от летния дъжд. Добавете и осветление за чадъри, за да се радвате на летните вечери.

 

Всички наши чадъри за слънце са проектирани и подбрани с най-голямо внимание и са удобни и лесни за монтаж и употреба. За изработката се използват само материали с високо качество, като устойчив на ръжда и корозия алуминий и платове, непропускащи вредните ултравиолетовите лъчи. Купувайки чадър от Арексим Гарден, вие ще направите откритите пространства по-приветливи. Възвръщаемостта на инвестицията ви е гарантирана, защото ще ги използвате за години напред.

 

Градински чадъри

Градинските чадъри са абсолютна необходимост през лятото, защото осигуряват необходимата сянка на двора. Те са устойчиви на ултравиолетови лъчи и ще ви предпазят от лек дъждец и вятър, но не и от силна буря. Градинските чадърите се предлагат в два различни стила: свободно стоящи конзоли и тези, които минават през маса.

 

Тези, които преминават през маса, не изискват толкова тежка основа, тъй като масата ще осигури известна стабилност. Конзолните типове изискват тежка основа, за да балансират разтегнатия навес. Повечето от нашите модели се предлагат в неутрални цветове, за да паснат на всеки стил и дизайн на градинско обзавеждане.

 

Плажни чадъри

Шума на морето и компанията на приятели и семейство превръщат дните на плажа в нещо наистина специално. Силното слънцето обаче може доста бързо да провали това изживяване. Ако то грее цял ден върху вас, може да ви създаде особено неудобство. Но Арексим Гарден може да помогне това да се промени. Ние предлагаме разнообразие от плажни чадъри, които ви осигуряват сянка и прохлада, за да се радвате на плажуването по-дълго.

 

Когато сте на двора или до басейна, имате възможност да се насочите на закрито, ако 

слънцето стане прекалено горещо - това не е опция на плажа. Плажният чадър, с достатъчно голям сенник, ще осигури защита за вас и вашите напитки, храна, кърпи и всякакви други предмети, които предпочитате да останат на сянка.

 

Основи за чадъри и осветление

Основите за чадъри са жизненоважна част от вашето градинско обзавеждане. Добрата основа гарантира стабилност, когато вятърът се засили, предпазвайки чадъра от потенциално падане. 

Основите се предлагат в различни форми, тегло и размери, за да отговарят на чадъра, който използвате. Няколко подобрения, като допълнително осветление, ще увеличат ползите от градинското оборудване.

Основа за чадър WE931

Кръгла основа за чадър 50 см, изработена от боядисан цимент. Високо качество. Поръчай онлайн на достъпна цена от Arexim Garden!

Основа за чадър WE9313

Кръгла основа за чадър WE9313 - 50 см, изработена от боядисан цимент WE9313. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър със странично рамо 300x300см.WE900

Алуминиев чадър със странично рамо 300x300см WE900 от текстил и полиестер. Високо качество. Купи онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 400x400см.WE908

Алуминиев чадър 400x400см WE908 от текстил и полиестер. Цвят – бял, черен. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 300x300см.WE907

Алуминиев чадър 300x300см WE907 от текстил и полиестер. Цвят – бял, черен. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър със странично рамо Ф300см.WE906

Алуминиев чадър със странично рамо 300см WE906 от текстил и полиестер. Различни цветове. Купи онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър Ф200см.WE925

Алуминиев чадър Ф200см WE925 от текстил и полиестер. Различни цветове. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър Ф300см.WE926

Алуминиев чадър Ф300см WE926 от текстил и полиестер. Различни цветове. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 300x300 см.WE920

Алуминиев чадър 300x300 см.WE920 от текстил .Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Дървен чадър Ф200 см.WE914

Дървен чадър Ф200 см WE914 от текстил и полиестер. Цвят: екрю. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Дървен чадър 200x200 см.WE913

Дървен чадър 200x200 см.WE913 от текстил и полиестер. Цвят: екрю. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!