Фото щори - 2 продукта в категорията

Току-що отваряте нов офиси и търсите начин за професионално популяризиране на вашата марка? Или ремонтирате дома си и искате да му придадете личен завършек? Каквото и да е приложението, ние сме тук, за да помогнем.

Персонализираните фото щори са относително ново допълнение към продуктовата ни гама. С тях, персонализирането не се отнася само до размера, но е свързано и със самия дизайн. Върху фото щорите могат да бъдат отпечатани една или повече снимки, фирмено лого и текст, като по този начин създавете свое собствено покритие на прозорците.

Всеки, който държи изключително много на интериорния декор и има идеалната идея в главата си, ще открие, че точно това е търсил! Върху нашите фото щори може да бъде отпечатана снимка или поредица от снимки, които са направени в колаж. Опциите за фотореалистичен печат включват много различни формати - от едно изображение, до няколко различни, които обхващат цялата повърхност.

Като наш клиент имате възможност да ни предоставите точни инструкции за проектирано като желанието, изображението да бъде разделено на части, формиращи една цяла картина. Върху фото щорите можем да отпечатаме текст в различни стилове, който да бъде информативен, мотивиращ или забавен. Тази уникална опция е нещо, което трябва да имате предвид, тъй като персонализацията на прозорците и помещението като цяло е ваша основна цел.

Богато разнообразие от различни видове

В Арексим Гарден използваме най-новите технологии за дигитален печат на фотореалистични изображения върху дървени и текстилни повърхности. С нашите фото щори ние ви осигуряваме неограничени избор от възможности за декорация на вашия дом или офис. Независимо дали става дума за отпечатване на пейзаж за вашия дом, ефективно маркетингово изображение или фирмено лого за офиса, ние имаме правилните опции, подбрани за вас!

Възможност за изработка по ваш размер

Понякога хората трябва да направят компромис, избирайки между красивото и функционалното. Съчетаването на двете е лукс, който в Арексим Гарден ви предлагаме. Нашите фото щори не само изглеждат добре, а и пасват на всеки прозорец. Те отговарят както на визуалните ви цели, така и на функционалните, а не само на едната или другата.

Освен персонализиране, използвайки вашите собствени снимки и дизайн, вие имате възможност да посочите конкретни размери, по които вашите фото щори да бъдат изработени. По този начин получавате не само желаната декорация, но и удобството от което се нуждаете.

Вярваме, че имате много креативни идеи във вашия блестящ ум. Просто се нуждаете от правилните средства, за да насочите това творчество. Можем да направим фото щори във всякакъв размер от огромен до малък, за да пасне на вашата стая.

Щори Луксафлекс Принт

Многообразие от цветове и декоративни модели, подходящи за вкъщи или офиса. Гарантирано качество от Arexim Garden! Купете сега!

Щори Print

Щори Print, подходящи за всяко помещение с възможност за дизайн по желание. Стил и дълготрайност на ТОП цена от Arexim Garden!