Комплект маси и столове - 7 продукта в категорията

Комплекти маси със столове

Arexim Garden предлага избор на комплекти от маси със столове. Основите на мебелите са от стомана или алуминий и за подходящи за външна и вътрешна употреба. Тези комплекти мебели са за заведения, градини, веранди и др.

Когато времето е хубаво хората предпочитат да прекарват повече време на открито. Независимо дали ще се наслаждават на чаша кафе, вечеря или почивка край басейна са необходими подходящи мебели. Арексим Гарден разполага с градински комплекти, които да отговарят на всеки един повод. Най-хубавото е, че ще ги намерите в голямо разнообразие от цветове и форми, които да допълнят съществуващия Ви външен декор. Предлагаме комплекти за градина, които са достатъчно малки за интимен разговор, както и достатъчно големи за групови събирания. Те се предлагат в безброй облицовки, които да отговарят на Вашия личен стил и външно пространство.

Комплекти градински мебели

Ние предлагаме мебели за градина от ратан, метал, дърво и пластмаса. Ратановите модели, както и тези от полимер са от най-леките материали и имат богат избор от стилове, които да съответстват на всеки установен декор. Градинските дивани, маси и фотьоли от метал и дърво са отлични за пространствата, към които искате да добавите нотка на класа и стил. Повечето от тези комплекти включват възглавнички. Материалът на възглавниците е достатъчно издръжлив. Те могат да направят обзавеждането за градина далеч по-удобно при продължителни периоди на седене. Въпреки това има и модели без тях за тези, които не искат да се притесняват от допълнителната работа, свързана с почистването им.

Комплекти градински столове и маси

Традиционните сетове за хранене са предназначени за настаняване на четири или повече души. Те са съставени от маси и столове, а в някои случаи могат да включват и чадър. Тези комплекти са класически избор за Вашето открито пространство и предлагат богат избор от стилове, които да угодят на всеки вкус. Градински сет за кафене и бистро, създава интимна обстановка за чаша кафе или споделена бутилка вино. Те включват малка маса и два стола, напомнящи френско бистро. Желаете такъв, който да съответства на целия Ви дизайн? Ние имаме точно това, от което се нуждаете във всеки стил, който можете да си представите.

Обзавеждане за лятна градина

Желаете да използвате Вашата лятна градина като място за почивка на открито? Помислете за закупуване на подходящите мебели и обзавеждане. Нашето градинско обзавеждане е удачно за всякакви дворове. То включва дивани, маси, столове и фотьойли, шезлонги. Всички мебели за обзавеждане на летния двор са проектирани с удобство, така че можете да прекарвате часове в релакс и размотаване на открито.

По-големите мебели са оптимални за осигуряване на места за по-големи групи от хора. Ако не планирате необходимост от места за сядане на повече от няколко души наведнъж, шезлонги и лежанки са подходящо решения. В Арексим Гардън ще можете да изберете обзавеждане за лятна градина, което да съответства на съществуващия Ви външен вид или такъв, който искате да създадете.

Комплект Раф

Комплект Раф: два стола с възглавници и малка кръгла маса. Изработени от полипропилен с файбърглас - устойчив на UV лъчи. Добра цена !

Комплект WE2401

Модерен комплект изработен от стомана и ПВЦ оплетка. Съдържа два стола и маса. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE240

Плетен комплект WE240 от стомана и ПВЦ. Съдържа четири стола и маса. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE5151

Тапициран комплект WE5151 изработен от стомана . Съдържа - шест стола и маса. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE6734

Комплект WE6734 изработен от алуминий и ПВЦ оплетка. Съдържа - диван двойка, два фотьойла и маса. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Комплект WE676

Комплект WE676 изработен от алуминий и ПВЦ оплетка. Съдържа - диван двойка, два фотьойла и маса. Поръчай сега онлайн от Arexim Garden!

Комплект WE6851

Комплект WE6851 изработен от алуминий и ПВЦ оплетка. Съдържа - диван двойка, два фотьойла и маса. Поръчай сега онлайн от Arexim Garden!