Мебели - 408 продукта в категорията

Интериорният дизайн е повече от боя и доста възглавници. Добрият дизайн има силата да променя начина, по който живеем, работим и се забавляваме. Може да ни мотивира, да ни направи по-продуктивни и да ни помогне да се организираме. Само с правилния подбор на мебели, може да се постигне добър дизайн. При нас ще откриете обзавеждане за дома и градината, което пасва на всякакъв бюджет и идеи. Независимо дали се местите в ново жилище или искате да освежите текущото си, обзавеждането на своя дом може да бъде забавно и вълнуващо изживяване. При нас ще намерите предложения обзавеждане на всяка стая.

Столове, фотьойли, дивани

Всяка стая във Вашия дом има своето собствено предназначение. Това основно се постига чрез различните мебелите, които поставяте в нея. За кухнята предлагаме столове от масивна дървесина с лаково покритие. За всекидневната сме снабдени с тапицирани столове. За открити пространства като двор и градина имаме различни пластмасови и сгъваеми столове. Фотьойли и дивани са типично обзавеждане за всеки хол. За да задоволим всякакви нужди, предлагаме дивани с елегантен и модерен дизайн. Също така имаме големи и меки дивани, подходящи за ефективна отмора и релакс. Комплектът няма да е пълен ако към дивана не добавим и фотьойли. Този вид мека мебел придава завършен вид на Вашия хол.

Маси

Винаги бъдете готови за гостите на вечеря с трапезария, обзаведена в стил. Има нещо специално в споделянето на храна в красива обстановка. Подберете правилните мебели, така че да направете Вашата трапезария място, където можете да създавате спомени с най-близките си. Не се колебайте, а изберете красива и голяма маса, около която да се събирате с Вашето семейство или гости. Имаме маси във всякакви форми и размери, но независимо дали търси кухненска, масичка за кафе, холна маса или такава, за Вашата градина. При нас ще намерите каквото Ви трябва:

Шезлонги, пейки и хамаци

За да може да превърнете градината в място за активна почивка, трябва да използваме правилните мебели. Отпуснете се след тежък работен ден или се насладете на следобедна дрямка, като купите от нас удобен хамак. Седнете за отмора от работата или за да изпиете кафето си в градината на комфортна пейка. Запалените градини също могат да изберат градинска пейка, на която да седят любувайки се на своята труд. С предлаганите от нас шезлонги ще имате възможност да правите слънчеви бани или да четете книга на чист въздух. Всички градински мебели могат да бъдат комбинирани с удобни и меки възглавници.

Градински комплекти

Нашата фантастична гама от мебели за градина ще отговори на Вашия стил. Разполагаме с градински комплекти за двор и тераса. Те добавят елегантност и място за почивка. Идеални за споделяне на храна и напитки със семейството и приятелите. Нашите градински дивани са удобно място на което може да се изтегнете. Имаме четири- и шест местни градински комплекти. Разполагаме с двуместни комплекти, които може да поставите на балкон или в двор с ограничено пространство. Всички модели са произведени от ратан или друг устойчив на влага и термично въздействие материал.

Разгледайте всички продукти предлагани от Arexim Garden!

Плот CITY Cerclé Inox

Плот за маса за външни условия. Подходящ за различни модели маси от сериите ни - високо качество и надеждност. Поръчай от Arexim Garden!

Плот MARBRE DE GENES Cerclé Laiton

Плот за маса за външни условия. Богат избор от цветове и дизайн. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот VICHY Rouge Cerclé Inox

Плот за маса за външни условия. Подходящ избор за широк диапазон от основите за маси, които предлагаме. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Основа за чадър ø60

Кръгла основа за чадър ø60 см, изработена от боядисан цимент, цвят: черен. Подходяща за навън. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Основа за чадър ø55

Кръгла основа за чадър ø55 см, изработена от боядисан цимент, цвят: черен.Поръчай онлайн от производител Arexim Garden!

Плот MARBRE DE SICILE

Плот за маса MARBRE DE SICILE за външни условия, проектиран за екстремни условия навън.Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот SIENNA

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden

Плот CITY

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden

Плот PALISSADE Bois

Плот за маса PALISSADE Bois за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden

Плот ILLINOIS

Плот за маса за външни условия. Изработка от верзалит - здрав материал, подходящ за най-често срещаните ситуации на употреба. Поръчай от Arexim Garden!

Възглавница ЕДЕН

Възглавница за шезлонг 185 (65+120) см, състав: текстил акрил.Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот PALISSADE Lodge

Плот за маса за външни условия с по-тъмен цвят. Изработка на плота от Верзалит - здравина и надеждност. Поръчай от Arexim Garden!

Плот PALISSADE Gris cendré

Плот за маса за външни условия. Стилен дизайн и цвят в съчетания със здравина. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот IDAHO

Плот за маса за външни условия от верзалит - комбинация от здравина и надеждност. Наподобява дърво на вид. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот KBANA Taupe

Плот за маса за външни условия от верзалит за външна употреба. Здрав и устойчив на въшни влияния. Поръчай от Arexim Garden!

Плот KBANA Rouge

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ONTARIO

Плот за маса за външни условия, изработен от верзалит. Устойчив във времето. Наподобява дърво. Поръчай от Arexim Garden!

Плот KANSAS

Плот за маса за външни условия - изработка от верзалит - подходящ за различни модели маси от гамата ни. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот BOSTON

Плот за маса за външни условия, наподобяващ дърво - изработен от здрав материал Верзалит. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот VIRGINIA

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот COLORADO

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот CALIFORNIE

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот WENGE

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Детска маса АЛАДИНО

Детска маса от полипропилен с подвижен плот, със скрито отделение за хартия и поставка за моливи.

Детски стол АРИЕЛ

Детски стол от полипропилен. Поставя се един в друг.

Пластмасов бар стол с алуминиеви крака ГЛОБО

Бар стол от полипропилен с алуминиеви крака и добавки за устойчивост на UV лъчи. Купи онлайн от Arexim Garden!

Маса ДЖОВЕ 80

Пластмасова квадратна маса ДЖОВЕ с плот 80х80 см с отвор за чадър, разглобяема. Стил и класически дизайн он Arexim Garden. Купи сега!

Маса ДЖОВЕ 70

Пластмасова квадратна маса с плот 70х70 см, разглобяема, с възможност за регулиране на краката. Стил и изчистен дизайн от Arexim Garden.

Пластмасов бар стол с алуминиеви крака ДУКА

Бар стол от полипропилен с алуминиеви крака и добавки за устойчивост на UV лъчи. Купи онлайн от Arexim Garden!

Маса МАРТЕ 78

Пластмасова кръгла маса с плот ø78 см с отвор за чадър, разглобяема. Класически дизайн и стил на ТОП цена от Arexim Garden - купете сега!

Маса МАРТЕ 65

Пластмасова квадратна маса с плот 65х65 см със заоблени страни, разглобяема. Качествена изработка на изгодна цена. Купете сега от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ФАРО МИНИ

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Може да бъде произведен във всеки цвят. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ФАРО

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ЛИДО МИНИ

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ЛИДО

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Дистанционер БИСТРО

Дистанционна скоба за столове БОРА БИСТРО, РИВА БИСТРО и КОСТА БИСТРО. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Конферентен пласмасов стол с алуминиеви крака РЕДЖИНА

Конферентен,пожароустойчив пласмасов стол с алуминиеви крака. Комфорт и стилен дизайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Пластмасов стол с алуминиеви крака АВРОРА

Стол от полипропилен с алуминиеви крака и добавки за устойчивост на UV лъчи. Гарантиран комфорт и качество от Arexim Garden!

Пластмасов стол с алуминиеви крака АРТИКА УИКЕР

Стол от полипропилен с алуминиеви крака и добавки за устойчивост на UV лъчи. Комфорт и стил на ТОП цена от Arexim Garden!

Пластмасов стол с алуминиеви крака АРТИКА

Стол от полипропилен с алуминиеви крака и добавки за устойчивост на UV лъчи. Комфорт и стил на ТОП цена от Arexim Garden!

Маса ТОСКАНА ø100

Пластмасова кръгла маса с плот ø100 см с отвор за чадър. Масата се разглобява.Качествена изработка на изгодна цена. Купете сега от Arexim Garden!

Маса ТОСКАНА ø120

Пластмасова кръгла маса с плот ø120 см с отвор за чадър. Масата се разглобява. Качествена изработка на изгодна цена. Купете сега от Arexim Garden!

Маса ТОСКАНА 120

Пластмасова правоъгълна маса с плот 120х80 с отвор за чадър. Масата се разглобява. Качествена изработка на изгодна цена.

Маса ТОСКАНА 145

Пластмасова маса с овален плот 145х95 см с отвор за чадър. Масата се разглобява. Качествена изработка на изгодна цена. Купете сега от Arexim Garden!

Маса ТОСКАНА 160

Пластмасова правоъгълна маса с плот 160х80 см с отвор за чадър. Масата се разглобява. Качествена изработка на изгодна цена. Купи онлайн сега!

Маса ТОСКАНА 165

Пластмасова маса с овален плот 165х95 см с отвор за чадър. Масата се разглобява. Качествена изработка на изгодна цена. Купи онлайн сега!

Маса ТОСКАНА 250

Пластмасова разтегателна маса с плот 192-250х105 см, подсилена. Качествена изработка на изгодна цена. Купи онлайн сега!

Маса ПОЛО 120х80

Сгъваема правоъгълна маса с верзалитов плот 120х80 см и анодизирана алуминиева конструкция. Купи онлайн сега от Arexim Garden!

Маса ПОЛО 110х70

Сгъваема правоъгълна маса с верзалитов плот 110х70 и анодизирана конструкция + свързващ елемент от полипропилен. С регулиране на краката.

Маса ПОЛО 80х80

Сгъваема квадратна маса с верзалитов плот 80х80 см и прахово боядисана алуминиева конструкция. Купи онлайн сега от Arexim Garden!

Маса ПОЛО 70х70

Сгъваема квадратна маса с верзалитов плот 70х70 см. Прахово боядисана или анодизирана алуминиева. Купи онлайн сега от Arexim Garden!

Маса ПОЛО 60х60

Сгъваема квадратна маса с верзалитов плот 60х60 см и прахово боядисана или анодизирана алуминиева. Купи онлайн сега от Arexim Garden!

Маса ПОЛО ø80

Сгъваема кръгла маса с верзалитов плот ø80 см и прахово боядисана или анодизирана алуминиева конструкция. Купи онлайн сега!

Маса ПОЛО ø70

Сгъваема кръгла маса с верзалитов плот ø70 см и прахово боядисана или анодизирана алуминиева конструкция. Купете онлайн сега!

Плот KROMY Rouge

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот KROMY Orange

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ALU

Плот за маса ALU за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ANTHRACITE

Плот за маса ANTHRACITE за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот TRAVERTIN

Плот за маса TRAVERTIN за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот BLANC

Плот за маса BLANC за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!