Офис Столове - 10 продукта в категорията

Повечето хора прекарват голяма част от времето си докато са на работа седнали на бюро или пред компютър. Изключително важно е да сте сигурни, че имате подходящи мебели, поддържащи правилната стойка на тялото. Правилните офис столове ще Ви оказват физическа подкрепа и ще предотвратят евентуални проблеми с гърба, ако седите дълго време. Те трябва да бъдат продължение на Вашата собствена личност и стил. При нас ще откриете такъв, който да отговаря на Вашите дизайнерски вкусове. 

Покупката на подобна мебел не е решение, което да вземете с лека ръка. Повечето хора работят поне 40 часа седмично, като повечето от времето, прекарват седейки. Обмислите всички опции, когато купувате обзавеждане за работното си пространство. Предпочитате ли комфорта пред стила? Или бихте предпочели модел, който съответства на новото Ви бюро от дърво? Или може би се нуждаете от ергономична седалка, за да предотвратите болката в гърба? За щастие, Arexim Garden предлага столове, които отговарят на предпочитанията на всеки купувач. 

Ергономични офис столове

Ако работата Ви е заседнала, правилната стойка на тялото е от изключителна важност. Най-добрият начин да се чувствате удобно е да закупите ергономичен офис стол, който се регулира според Вашите вкусове. Те се предлагат в различни функции, така че е лесно да намерите нещо, което работи за Вас. Всичко от опората на лумбалната част и подлакътниците до регулируемата височина, ги правят възможно най-адаптивни. Това е идеалното решение за човек, който работи дълго и се нуждае тялото му да се чувства свежо.

Най-полезната и най-често срещаната характеристики е регулирането на височината на седалката. Причината тази функция да е важна, е че прави възможно да настроите височината спрямо Вашия размер. По този начин ще Ви помогне да се чувствате по-удобно в работата. Променяйте често позицията си. Това става по-лесно с функцията за наклон. Тя Ви позволява да държите клавиатурата по-далеч от тялото си когато сте пред компютъра, което има няколко предимства. Първото е, че държи очите Ви по-далеч от монитора на компютъра. Второ е, че не седите прегърбени.

Посетителски столове за офис

Те са идеално попълнение в приемните зони, библиотеките или Вашия офис, като стол за гости. Използвайте ги за настаняване на посетители и служители. Оборудвайте конферентни зали, чакални, приемни и други помещения с тях, защото са проектирани да осигурят идеалната възможност за сядане. Настанете гостите удобно, като изберете модели, включващи вградени лумбални подложки, които поддържат долната част на гърба. Изберете варианти с тапицирани седалки и подплатени подлакътници, за да намалите напрежението на раменете при по-дълги сесии.

 

Когато пространството е ограничено, помислете за обзавеждане с компактни модели. Купете варианти с тънки рамки и ниски облегалки, за да избегнете претрупване и да осигурите пестене на място при съхранение. Осигурете решение за сядане, без да правите компромис с комфорта, защото налини опции включват здрави основи от дърво или метал. Защитете подовата си настилка, като изберете основа в стил шейна, които без усилие се плъзгат върху повърхности за бързо преместване.

Столове за офис нa изгоднa ценa

В Arexim Garden се винаги се стараем да дадем много възможности за обзавеждане на Вашия дом и градина. Ето защо имаме толкова много офис столове на изгодна цена, на нашия сайт. Държим да сме сигурни, че когато търсите онлайн, ще открите модел, който е точно за Вас.

Що се отнася до стила, има много различни, от които да избирате. Най-популярните стилове са тези, за модерни работни пространства. Това е така, защото има много различни видове съвременни стилове, от които да избирате, и те са изградени много добре. В допълнение, те са чудесни, за да се впишат във Вашето офисно пространство, защото техният дизайн се съчетава с почти всяко в работното обкръжение.

Офис стол WEO278

Офис стол с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO278. Стилен и елегантен дизайн. Купи онлайн от производител Arexim Garden!

Офис стол WEO573

Кожен офис стол с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO573. Функция релакс. Цвят - черен, авана. Купи онлайн от Arexim Garden!

Офис стол WEO285

Офис стол с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO285. Функция осем точков масаж. Купи онлайн на топ цена - Arexim Garden!

Офис стол WEO516

Офис стол от текстил с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO516. Добро качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Офис стол WEO225

Офис стол от текстил с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO225. Супер качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Посетителски стол WЕ553

Посетителски стол с хромирана метална конструкция и тапицерия WЕ553. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Посетителски стол WEO558

Посетителски стол с хромирана метална конструкция и тапицерия от кожа WEO558. Високо качество. Поръчай онлайн с Arexim Garden!

Посетителски стол WEO549

Посетителски стол със стоманена конструкция и седалка и облегалка от полопропилен WEO549. Купи онлайн от Arexim Garden!

Посетителски стол WEO550

Посетителски стол със стоманена конструкция и тапицирана седалка и облегалка WEO550. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Посетителски стол WEO557

Посетителски стол със стоманена конструкция с мрежа на облегалката WEO557. Високо качество. Купи онлайн от Arexim Garden!