Основи за чадъри - 2 продукта в категорията

Има още много продукти, с които да направите градината и дворът едно по-приятно място, освен с покупка на градински мебели. Чадърите за слънце могат да ви помогнат да осигурите допълнителен комфорт на вашето външно пространство, когато навън започне да става прекалено горещо. Сами по себе си те обаче може да не са толкова надеждни. Основите имат по същество една и съща функция: да предотвратяват падането на вашия чадър в резултат на силен вятър и/или липса на баланс.

 

Най-надеждни са основите от желязо и цимент. Този тип са много тежки и осигуряват сигурно задържане на чадъра. Повечето основи разполагат със заключващ механизъм, който не позволява на чадъра да бъде изваден от нея. Друг вариант са основите от полиестер или PVC, които често имат отвор за добавяне и премахване пясък или вода, ако е необходимо. Тези стойки осигуряват по-малка стабилност, но за сметка на това са по-лесни за преместване.

 

Основи за чадъри от Арексим Гарден

Останете на хладно през лятото, скрити под дебела сянка, с нашата селекция от устойчиви основи за чадъри, предлагани в различни цветове. Уникалният асортимент от стойки, изработени от качествени и здрави материали, ви помагат да подобрите вида на често посещаваните места в градината, край басейна или в задния двор.

Изберете основа за чадър от Арексим Гарден, която ще поддържа вашия градински чадър стабилен дори при силни пориви на вятър и оживени събития в двора. Имаме стойки, които са съвместими с всички предлагани от нас градински чадъри, с диаметър на сенника от 200 до 400 сантиметра.

 

Стойки за градински чадъри от цимент

Нашите основи за градински чадъри от цимент са с кръгла, гладка форма и са стилно допълнение към вашето външно пространство. Техният кръгъл дизайн и гладък циментов завършек ги правят елегантен аксесоар за вашия чадър.

За изработката се използват солидни материали - желязо и цимент. Благодарение на това, получавате тежка и здрава конструкция, която в същото време по перфектен начин се вписва във всяка стилна атмосфера. Теглото на стойките е достатъчно, за да гарантира здравото задържане на чадъра.

 

Ще ви изуми колко много може да се преобрази вашето пространство само с добавяне на такава основа за чадър.

Осигурете сенчесто пространство, за да се насладите на дейности на открито с приятелите и семейството си. Нашите стилни и практични стойки гарантират, че вашият чадър ще остане непокътнат. Изградена от желязо и бетон, основата разполага със затягащ механизъм, която осигурява лесно и сигурно закрепване на стълба на чадъра.

Основа за чадър WE931

Кръгла основа за чадър 50 см, изработена от боядисан цимент. Високо качество. Поръчай онлайн на достъпна цена от Arexim Garden!

Основа за чадър WE9313

Кръгла основа за чадър WE9313 - 50 см, изработена от боядисан цимент WE9313. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!