Плисе щори - 2 продукта в категорията

Арексим Гарден предлага плисе щори за вътрешно засенчване от типа "хармоника". Този вид щори разполага с модерна сгъваема система, възможност за изработване на различна форма за прозорци с нестандартна форма и размер, като те са много подходящи за прозорци под ъгъл.

Предимства, предпазване и поддръжка

Едно от предимствата на плисе щорите е, че могат да бъдат изпрани при сериозно замърсяване. Друго предимство е, че не заемат много място.

 

Голям плюс при поддръжката на този тип щори е и материята, от която се изработват , която предотвратява до голяма степен залепването на прах. Щорите не са предназначени за гладене, но за сметка на това не им трябва много време за изсъхване след пране, което прави почистването им сравнително бързо. При случай на невъзможност за пране, можете да ползвате мек връх на приставка за прахосмукачка, ако имате такъв, за да изчистите щорите от насъбралия се прах. А ако нямате такава приставка, вариант винаги остава почистването с навлажнена с хладка вода кърпа или с неагресивен препарат за текстил.

 

Значително предпазват вас и мебелите ви от слънчевите лъчи през деня и помагат да запазите жилището си охладено по време на горещината в обедните часове през лятото.

Естетика и неповторим дизайн

Освен с изключителната си функционалност и практичност, плисе щорите са известни и с начина, по който трансформират интериора на дадено помещение. Те могат да бъдат изработени по вашите критерии и цветови предпочитания. Създават усещане за комфорт и естетика, като перфектно допълват всеки дизайн, благодарение на интересната си визия и нестандартна изработка.

 

Този вид щори са идеалната придобивка що се отнася до защита от слънчевата светлина и управление на слънчевия поток. Подходящи са за почти всички видове прозорци, а широката им форма на приложение позволява те да бъдат поставяни на много различни места, като зимни градини, офиси, покривни прозорци, което ги прави и подходящи за прозорци с различни видове форми като кръг, трапец, триъгълник, полукръг и др.

Лесен монтаж 

Що се отнася до монтажа, плисе щорите могат да се монтират на всякакъв вид дограма, като алуминиева, дървена или пластмасова. Те са един от най-добрите варианти за регулация на светлината в едно помещение, било то дом, офис, ресторант или хотел. 

 

Те разполагат с разнообразни системи, които са лесни за монтиране и поддръжка. Монтажът може да бъде осъществен както на крилото на прозореца, така и на самия прозорец или пред него. Вариант, в който щорите да бъдат поставени върху стената, също съществува, но за него ще ви трябва конзола за стенен монтаж. Това в никакъв случай не пречи на начина, по който се отварят вашите прозорци.

Плисирани щори FHL

Плисирани щори Velux FHL  са ръчни и се движат плавно на странични водачи. Можете да ги позиционирате по желание. Поръчайте онлайн на добра цена!

Щори Ден и Нощ

Вътрешни щори ден и нощ са подходящи за кухня, хол,спалня, ресторант, офис, хотел. Поръчайте онлайн или от адрес гр.София, ул. Цар Самуил 83.