Римски щори - 8 продукта в категорията

Арексим Гарден ЕООД е производител на римски щори.

Римските щори са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел.

Римските щори са чудесен избор за хората, които искат да съчетаят функционалността на роло щората с изискаността, която придава пердето на помещението. Текстилите за римски щори могат да бъдат полупрозрачни или блек аут (непрозрачни), като има опция щората да се изработи с текстил на клиента, който да се съчетава с другите елементи на неговия интериор.

Към римските щори се предлагат и компоненти за защита на деца.

Римска двустранна

Римски двустранни щори с текстилни корди са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на ТОП цена от Arexim Garden!

Римска щора с верига

Римските щори с вериги са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Защита от деца. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Римски щори Somfy мотор

Римски щори със Somfy мотор и дистанционно управление. Поръчай на ТОП цена от Arexim Garden!

Римска таванна двустранна

Римска таванна щора двустранна с ръчно управление може да бъде изпълнена с различни видове текстил, включително Screen от Arexim Garden.

Еко щори

Еко щори във вариант вертикални, роло и римски щори, японска стена от специална материя Woven Paper. Поръчай онлайн сега!

Таванни щори

Таванни щори за таванни прозорци се произвеждат във вариант роло Сомфи с обтегачи и римска таванна двустранна щора. Купи от Arexim Garden!

Щори Скрийн

Щори скрийн се произвеждат във вариант вертикални и роло щори, римски щори и Японска стена. Гарантирано качество от Arexim Garden!

Щори Блек аут

Щори Блек аут във вариант роло, роло зебра, римски и вертикални, както и перде. Гарантирано качество от Arexim Garden!