Щори - 66 продукта в категорията

Арексим Гарден е специализирана в областта на интериора, от идейния проект до пълно обзавеждане на хотели, заведения, апартаменти. Компанията се е утвърдила в изработването на богато разнообразие от щори. Това е светът на вашето собствено пространство, което трябва да ви създава спокойствие и максимален уют. Вашият стил, неуловим и променлив, се оглежда и в прозореца. Как да използвате щорите и естествената светлина, за да въплътите неповторимо настроение в най-специалната стая - вашата. Арексим Гарден ви представя най-новите и актуални тенденции от модата на щорите.

Щори от Арексим Гарден- качества и функционалност

Хоризонталните щори осигуряват не само защита от слънчевите лъчи, но и регулират количеството на светлина в помещението. Осигуряват поверителност, без любопитни погледи да нарушават спокойствието ви. Сред основните им предимства са: лесен и бърз монтаж; минимална поддръжка; достъпна цена; контрол на светлината; голям избор от цветове и нюанси; устойчивост; декоративна функция. Използват се за високи и тесни прозорци и врати. 

 

Вертикалните щори са чудесна възможност за покриване на плъзгащите се врати и широките прозорци. Летвите им са широки, поради което блокират слънчевата светлина много ефективно и така осигуряват UV - защита през лятото и топлинна икономия през зимата. Гарантират дискретност от любопитни погледи, ако прозорците гледат към улицата или друг имот. 

Богат избор от материали, цветова гама и модели

В нашия магазин можете да откриете много широк спектър по отношение на цвят и материал на изработка. Видовете щори се произвеждат от различни материали - от плат, дърво или твърд винил, лесно се поддържат и са дълготрайни. Докато текстилните варианти са сред най-красивите, виниловите са лесни за почистване и устойчиви на обезцветяване. Нашите клиенти могат да избират и от богата цветова гама, която  

Разнообразие от видове щори

Нашата компания ви предлага 69 вида щори. Сред предлаганите модели са римски щори, бамбукови щори, роло щори “Зебра”, двустранно управляеми, енергоспестяващи, панелни, пластмасови, еко щори, акустични, кожени, влагоустойчиви, плисе щори, щори за преградни стени, дървени, тип “Винтидж”и др.

 

Едни от най- търсените от нашите клиенти са алуминиевите. Те са от най-рентабилния избор за всеки, цените им са достъпни. Предлагат се в стотици цветове, варират от бял до метален бронз, което ви позволява да намерите точните за вашия декор. 

 

Вариантите от дърво предлагат естествената красота и топлина на дървесината. Дървените щори създават уют, правят по-топъл интериора на стаята и перфектно се комбинират с дървени мебели. Роло щорите са друга популярна опция за затъмняване на помещението. Обикновено се изработват от синтетични или естествени материи и могат да бъдат навити или спускани според вашите нужди. 

Външни алуминиеви щори

Външни венециански щори. Богат избор от ленти с различни форми, ширина и цвят. Материал - алуминий. Качество от Arexim Garden!

Щори за преградни стени

Щори за преградни стени със специални жила, завършващи със завъртащо копче. Подходящи за всеки офис. Подарете си стил с Arexim Garden!

Нестандартни щори

Нестандартни щори, произведени по поръчка с всякакви геометрични форми. Материали - алуминий и бамбук. Качество от Arexim Garden!

Щори Print

Щори Print, подходящи за всяко помещение с възможност за дизайн по желание. Стил и дълготрайност на ТОП цена от Arexim Garden!

Японска стена

Щори тип Японска стена. Подходящи за всяко помещение, гарантиращи усещане за стил и автентичност. Купи сега - Arexim Garden!

Вертикални щори

Вертикални текстилни щори, подходящи за всяко помещение. Стилни и надеждни. Гарантирано качество от Arexim Garden. Купете сега!