Щори Ден и Нощ - 3 продукта в категорията

Щорите ден и нощ са сравнително ново допълнение на пазара, но въпреки това стават все по-популярна алтернатива на традиционните модели и завесите. Дизайнът им комбинира аспекти както от ролетни, така и от венецианските щори. Те ви позволяват пълен контрол върху светлината в помещението, като същевременно предоставят различни опции за стил.

Щори ден и нощ едновременно пропускат светлина в помещението денем и ви осигуряват необходимата поверителност вечер. Те са гъвкава опция, което ги прави идеалният компромис между различните стилове. Модерни и съвременни, те са идеални не само за наскоро реновиран дом, но и за бизнес, който желае да поддържа професионален, корпоративен имидж.

Регулирайте светлината с едно движение

Наслаждавайте се на толкова светлина, колкото пожелаете, или на пълна неприкосновеност, благодарение на страхотните щори ден и нощ.

Те работят на прост, но ефективен принцип. Редуващи се прозрачни и цветни текстилни ленти ви позволяват да регулирате количеството светлина, постъпващо в стаят. Двата слоя се движат нагоре и надолу, като последователно се покриват и разкриват прозрачните секции. Това ви позволява да поддържате нивата на осветеност перфектни, без никакви усилия.

Това означава, че можете да контролирате количеството на светлината в стаята като регулирате разположението на прозрачните и плътните ленти една спрямо друга. Щорите ден и нощ могат да бъда напълно прозрачни, напълно затъмнени или в различна комбинация между двете, а елементите за управление остават скрити от погледа.

Ефективни и денем и нощем

Никой друг модел не позволява толкова голям контрол над нивото на осветеност, колкото щори ден и нощ. Това не само ги прави идеални за регулиране на това колко дневна светлина постъпва в помещението, но и за поддържане на високо ниво на поверителност вечер.

Например, когато деня е слънчев, можете лесно да регулирате осветеността според вашите предпочитания, без да блокирате напълно дневната светлина, създавайки приятна и в същото време уединена атмосфера.

Ако искате да не прониква слънце или да не ви виждат вечер, когато светнете лампите, просто нагласете щорите ден и нощ така, че да постигнете непрозрачен стил, който предлага пълна поверителност.

Истински различен външен вид

Щори ден и нощ предлагат на вашия дом и офис нещо съвсем различно. Раираният дизайн и великолепното цветово разнообразие ги прави идеалната премяна за Вашите прозорци и врати.

Те могат радикално да променят облика на вашия дом, придържайки се към модните тенденции на 21-ви век. Нашите щори ден и нощ са подходящи за прозорци, зимни градини и дори врати, било то френски или двойни. Могат да се поставят в кухня, хол, спалня, ресторант, офис, хотел.

Разнообразие от стилове

При нас ще откриете щори ден и нощ в уникален стил. Комбинация между ролетни и венециански щори, единият слой е прозрачен, а другият е едноцветен, с разнообразие от материали, текстури и дизайн.

Сред моделите ще откриете такива, които се отличават с искрящо бял плат, съчетан с различни цветни ленти, като контрастът на цветовете предлага поразителен визуален стил, който мнозина оценяват.

Разбира се, може да се използва всяка комбинация от цветове, тонове, шарки и текстури, което ви позволява да намерите щори ден и нощ, съответстващи на интериорния дизайн на всяка стая. Има голям избор от тъкани, от които да избирате, така че намирането на перфектния дизайн ще бъде лесно!

Роло зебра ф32 Economy

Роло щори зебра Ден и Нощ Economy са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел и др. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло зебра ф47

Роло щори зебра ф 47 Ден и Нощ са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на ТОП цена от Arexim Garden!

Щори Ден и Нощ

Вътрешни щори ден и нощ са подходящи за кухня, хол,спалня, ресторант, офис, хотел. Поръчайте онлайн или от адрес гр.София, ул. Цар Самуил 83.