Щори с дистанционно - 35 продукта в категорията

Арексим Гарден ви предлага няколко вида щори - дървени, роло, римски, корнизи, които се модифицират с помощта на дистанционно управление. Моторизираните щори могат да се управляват не само с дистанционно, но и с радио бутон или чрез BMS (контролер). Управлението с бутон ви позволява да смъквате и вдигате щорите, без да ги докосвате. 

 

Един от ключовите моменти при закупуването на щори е факторът удобство. Това, което ние от Арексим Гарден ви предлагаме, е именно това, защото знаем, че последното нещо, което искате да направите, докато си почивате, е да станете, за да коригирате позицията на щорите. През деня те могат да бъдат настроени да се затварят в момент, в който слънцето предизвиква отблясъци върху вашия телевизор, само с натискането на един бутон.

 

Бърза, лесна и евтина поддръжка

Предимството на щорите с дистанционно управление е, че са много лесни за поддръжка в сравнение с обикновените завеси. Това става лесно, благодарение на почистващите разтвори, които се предлагат в почти всеки магазин за домашни потреби и техника. Ако нямате под ръка такъв разтвор, винаги можете да почистите щорите с влажна кърпа, за да премахнете насъбралия се прах. Това е бърз и лесен метод, който не само е удобен, но и не вреди по никакъв начин на повърхността на щората.

 

Щорите, които ви предлагаме, са изработени от висококачествени материали, които гарантират за тяхната безпроблемна функционалност и дълъг живот. Едно от предимствата на дървените и алуминиевите щори е, че точно тези два материала са достатъчно издръжливи във времето и не се повреждат лесно, така че не е необходимо да се подменят или поправят, освен ако не решите да ги замените с напълно друг вид щори. 

 

Светлината в стаята вече е изцяло под ваш контрол

Моторизираните щори също подобряват качеството на съня ви, като не допускат слънчевата светлина да премине през тях. Няма нищо по-разочароващо от това да се опитвате да си осигурите няколко часа сън в следобедните часове на деня, но в стаята ви да е твърде светло. Инсталирането на моторизирани щори за прозорци в спалнята ви значително облекчава този проблем, като ви осигурява нужното спокойствие, когато се готвите за сън.

 

Щорите са подходящи както през деня, така и през нощта, особено в дните на пълнолуние, когато лунната светлина нахлува в стаята и дразни очите ви, или когато стаята ви е с изложение към главна улица, осветена от множество улични лампи, чиято светлина се отразява в стаята и частично я осветява.

 

Безопасност и удобство на процеса

Що се отнася до безопасността на вашите деца и домашни любимци, моторизираните щори дават на всеки родител и собственик на животно спокойствие. 

 

Ако сте родител, моторизираните щори са изключително практичен и удобен вариант за вас. Бутонното управление ви улеснява, когато сте заети с децата си или имате лежащо върху вас бебе, което не желаете да събудите с резките си движения. Така може да контролирате щорите от дивана или леглото, без да е необходимо да ставате. Този тип щори са безопасен вариант за по-големите ви деца. Те могат да отварят или затварят щорите, без да се налага да използват какъвто и да е вид ръчен контрол на кордата.

 

Домашните любимци също са изложени на опасност, що се отнася до щори, регулиращи се с кабелна система. За животните е характерно да си играят и да изследват своята територия. Много от тях обичат да се катерят по различни мебели и первази. Това е опасно за тях, тъй като обикновените щори се регулират посредством кабели, в който животинките могат да се заплетат. Това може да навреди както на щорите ви, така и на самото животно. При наличието на моторизирани щори, си осигурявате спокойствие, когато излизате било то до магазина, за разходка, или по работа.

Скрийн Рефлекшън 3%

Роло щори с перфорирана материя подходяща за дневна, конферентна зала, кухня, офис, ресторант, спалня и тн. Купи сега от Arexim Garden!

Дизайн скрийн Алу 2% и 5%

Роло щори за антре, дневна, конферентна зала, кухня, офис и тн. Пропускливост - 2% и 5%. Негорим текстил. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Дървени щори 50мм Woodclassic

Дървени венециански щори 50 мм Woodclassic подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи от Arexim Garden!

Дървени щори 50мм Wood Standart

Дървени венециански щори 50 мм Wood Standart подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи сега от Arexim Garden!

Бамбукови щори 50мм Bambooclassic

Бамбукови венециански щори 50 мм Bambooclassic са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на добра цена от Arexim Garden!

Бамбукови щори 50 мм Bamboo Standart

Бамбукови венециански щори 50 мм Bamboo Standart подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на добра цена от Arexim Garden!

Роло ф47

Текстилни роло щори ф 47 са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Вариант с мотор и дистанционно управление. Купи онлайн!

Роло ф47 Тандем

Щорите Тандем са подходящи за  големи плъзгащи прозорци и ширoкоплощни витрини. Високо качество. Купи на ниска цена от Arexim Garden!

Роло ф47 Cassette

Tекстилни роло щори ф 47 Cassette са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Роло ф47 Cassette странични водачи

Текстилни роло щори ф 47 Cassette със странични водачи са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи изгодно от Arexim Garden!

Роло ф47 странично водене

Текстилни роло щори ф 47 със странично водене са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло ф65

Текстилни роло щори ф 65 са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло ф65 Тандем

Щорите ф65 Тандем са подходящи за големи плъзгащи прозорци и широкоплощни витрини. Защита на деца. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло ф65 Cassette

Текстилни роло щори ф65 Cassette подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. С мотор или дистанционно. Купи от Arexim Garden!

Роло ф65 Cassette странични водачи

Текстилни роло щори ф 65 Cassette със странични водачи . Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло ф65 странично водене

Текстилни роло щори ф65 със странично водене са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло зебра ф47

Роло щори зебра ф 47 Ден и Нощ са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на ТОП цена от Arexim Garden!

Дървени щори 50мм Somfy мотор

Дървени щори 50мм с дистанционно управление, което завърта лентите, вдига и спуска щората. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Роло щори Somfy мотор

Роло щорите с мотори Somfy и дистанционно управление. Купи на изгодна цена от Arexim Graden!

Роло щори Тандем Somfy мотор

Роло щорите Тандем Somfy мотор са подходящи за  големи плъзгащи прозорци и широкоплощни витрини. Купи сега от Arexim Garden!

Роло зебра Somfy мотор

Роло щори зебра със Somfy мотор и опция за дистанционно управление. Купи сега от Arexim Garden!

Римски щори Somfy мотор

Римски щори със Somfy мотор и дистанционно управление. Поръчай на ТОП цена от Arexim Garden!

Корниз Somfy мотор

Корниз за перде с мотор Somfy и дистанционно управление е перфектния избор за вашия дом,стая,офис и тн. Купете на добра от Arexim Garden!

Роло щори наклонени Somfy мотор

Роло щори с пружинни обтегачи и мотор Somfy. Щорите са подходящи за монтаж на наклонени фасади, дори и в хоризонтално положение. Купете на добра цена!

Роло ф35 Battery motor бели компоненти

Роло щори с мотор и дистанционно управление подходящи за дневна, конферентна зала, кухня, офис, ресторант, спалня, стъклени фасади. Поръчай!

Влагоустойчиви щори

Влагоустойчиви щори се предлагат само в вариант Роло щори или Японска стена. Подходящи за помещения с висока влажност - бани, басейни и др.

Светлоотразителен Скрийн

Вътрешните щори, изолиращи светлина са перефектния избор за вашия дом,офис или стая. Отразяване на слънчевата светлина до 74%! Купете сега!

Щори Ден и Нощ

Вътрешни щори ден и нощ са подходящи за кухня, хол,спалня, ресторант, офис, хотел. Поръчайте онлайн или от адрес гр.София, ул. Цар Самуил 83.

Панелни щори

Панелни щори са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Налична опция с мотор и дистанционно управление.

Еко щори

Еко щори във вариант вертикални, роло и римски щори, японска стена от специална материя Woven Paper. Поръчай онлайн сега!

Акустични щори

Акустични щори във вариант роло щори от специален текстил, който подобрява акустиката на помещението. Възможност за дистанционно управление

Щори Скрийн

Щори скрийн се произвеждат във вариант вертикални и роло щори, римски щори и Японска стена. Гарантирано качество от Arexim Garden!

Щори Блек аут

Щори Блек аут във вариант роло, роло зебра, римски и вертикални, както и перде. Гарантирано качество от Arexim Garden!

Японска стена

Щори тип Японска стена. Подходящи за всяко помещение, гарантиращи усещане за стил и автентичност. Купи сега - Arexim Garden!

Вертикални щори

Вертикални текстилни щори, подходящи за всяко помещение. Стилни и надеждни. Гарантирано качество от Arexim Garden. Купете сега!