Трапезни столове - 32 продукта в категорията

Трапезните столовете са неразделно допълнение към вашата маса и съществен компонент на всяка кухня. Имайте предвид, че те ще окажат голямо влияние върху цялостния вид и усещане във вашата трапезария, така че не забравяйте да избирате разумно.

 

Голямо разнообразие от трапезни столове в Арексим Гарден

Без значение какъв стил трапезни столове търсите, със сигурност ще намерите подходящите при нас. Ще откриете модели, които напълно съответстват на вашата маса или може да се насочите към умишлен контраст, за да направите стилно изявление!

Разгледайте нашите предложения, независимо дали търсите цял комплект за освежаване на трапезарията или преустройвате всичко, за да реновирате интериора. При нас ще откриете много вдъхновение и много различни опции що се отнася до места за сядане, стил, съхранение и много други.

 

Дървени трапезни столове

Искате ли по-класически интериор? На ваше разположение е нашата зашеметяваща селекция от дървени трапезни столове. С мебелите от дърво винаги е лесно да се постигне топла и приветлива атмосфера. Помислете и за формата. Въпреки че се свързват с класическия дизайн, някои модели са с по-изчистени линии, което ги прави подходящи за обзавеждане в модерен стил. Междувременно заоблената облегалка е идеална, ако искате ретро естетика.

Някои от нашите дървени трапезни столове разполагат с подплатени и тапицирани седалки. Това им придава естетичен цялостен вид. Ако искате да сте сигурни, че гостите ви винаги седят удобно на масата, не забравяйте да разгледате нашата гама от възглавници за столове.

 

Тапицирани трапезни столове

Разгледайте нашата фантастична селекция от тапицирани трапезни столове. Може да се спрете на тапицерия от плюшено кадифе, ако се стремите към разкош и лукс. Предлагаме модели тапицирани с кожа, които ще внесат елегантност и класа вън вашия дом или заведение. Нашите тапицирани модели ще бъде звездата на шоуто около вашата маса за хранене и също могат да бъдат брилянтен начин, чрез който да оживите стаята.

 

Трапезни столове с метални крака

Нашите трапезни столове с метални крака разполагат с пластмасова седалка и облегалка в ярки цветове. Те придават цвят на вашата трапезария. Благодарение на металните крака и пластмасовата седалка, те могат да се използват както на закрито, така и на открито. Гумените крачета не позволяват приплъзване, което означава, че няма да надраскат дървените ви подове. Трапезните столове с метални крака можете да облечете с калъфи или просто да ги поставите в градината.

 

Трапезни столове с подлакътници

Комфортът около масата е важен колкото и стила. В крайна сметка е важно да се отпуснете, докато се наслаждавате на ястията си. Трапезните столове с подлакърници осигуряват допълнителна опора за ръцете и лактите. Тях ще намерите при нас в широка гама от стилове. С множество опции, които чакат да бъдат открити, Арексим Гладен може да ви помогне да внесете уют в трапезарията, кафенето или закусвалнята.

 

Модерни трапезни столове

Имаме широк набор от модерни трапезни столове, които ще ви помогнат да постигнете съвременния интериор, към който се стремите. Помислете за модел с кожена тапицерия или метални крака за ненадминат ултрамодерен стил. Те ще изглеждат безупречно в съчетание със стъкления плот на масата за хранене. 

Искате нещо малко по-ярко? Белите трапезни столове са зашеметяваща алтернатива, която ще внесе светлина и приповдигаща свежест във вашата трапезария. Изберете модел с тапицирана седалка и дървени крака за повече класика. Разгледайте опциите в сиво. Сивото е универсален, неутрален цвят и неговите студени тонове изглеждат наистина зашеметяващо на фона на цветния интериор.

Стол LIZ

Дървен Стол LIZ с текстилна тапицерия за седалка и гръб. Пълнежът е с дунапрен. Минимално количество 40 бр. Купи онлайн от производител !

Стол INI

Стол INI е изработен от дърво и текстилна тапицерия. Седалката и гърба са попълнени с дунапрен. Минимално количество 40 бр. Купи онлайн !

Стол ROS

Стол ROS (тип кресло) е с дървена конструкция, текстилна тапицерия попълнена с дунапрен и подлакътници. Минимална поръчка 40 бр. Купи Сега !

Стол VIO

Стол - кресло VIO е с дървена основа, подлакътници и изцяло тапициран с текстилна материя попълнена с дунапрен. Минимална поръчка 40 бр.

Стол TUT

Дървен Стол TUT с тапициран гръб и седалка. Тапицерията е текстилна, а пълнежът - дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Поръчай онлайн !

Стол MOD

Стол MOD с дървена основа, текстилна тапицерия за гръб и седалка попълнена с дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Купи от Arexim Garden !

Стол MEN

Стол MEN с дървена конструкция и гръб и тапицирана седалка с текстилна материя попълнена с дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Купи онлайн !

Стол ARA

Дървен Стол ARA с полузатворен гръб. Изцяло тапициран с текстилна материя и попълнен с дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Купи онлайн !

Стол GEN

Луксозен стол GEN с дървена основа и текстилна тапицерия на облегалката и седалката.Пълнеж: дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Купи сега!

Стол EGI

Кухненски стол EGI дървен с полузатворен гръб и изцяло тапициран с текстилна материя. Пълнеж: дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Купи сега !

Стол LER

Стол-кресло LER от дърво с подлакътници и изцяло тапициран с текстилна материя. Пълнеж: дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Купи Онлайн !

Стол MIA

Дървен Стол MIA тип кресло с подлакътници и изцяло тапициран с текстилна материя. Пълнеж: дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Поръчай сега !

Стол LIO

Стол LIO е изработен от дърво с полузатворен гръб, изцяло тапициран с текстилна материя. Пълнеж: дунапрен. Минимална поръчка 40 бр. Поръчай !

Стол DAL

Дървен стол DAL с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол IRO

Дървен стол IRO с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол STI

Дървен стол STI с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол ANG

Дървен стол ANG с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden.

Стол RET

Дървен стол RET с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол VIP

Дървен стол Vip с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол LIF

Дървен стол LIF с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол GOR

Дървен стол GOR с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол CLA

Дървен стол CLA с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол MIL

Дървен стол MIL с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол VIA

Дървен стол VIA с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол VER

Дървен стол VER с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол ELE

Дървен стол ELE с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол AYD

Дървен стол AYD с текстилна тапицерия на седалка и облегалка с дървена основа. Пълнеж: дунапрен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Стол СП06

Стол СП06 без подлакътник изработен от полипропилен. Подходящ за сватбени тържества. Поставя се един в друг. Купи онлайн от Arexim Garden!

Стол СП05

Стол СП05 без подлакътник изработен от поликарбонат. Подходящ за сватбени тържества. Поставя се един в друг. Купи онлайн от Arexim Garden!

Стол СП04

Стол СП04 без подлакътник изработен от полипропилен (пластмаса). Подходящ за сватбени тържества,поставя се един в друг. Купи от Arexim Garden!

Стол СП02

Стол СП02 без подлакътник изработен от 100% чист полипропилен. Повърхност имитираща дървена текстура. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Метален стол с тапицерия WEM513

Метален стол с тапицерия WEM513 с алуминиева конструкция. Тапицирана седалка и облегалка. Високо качество на изработка на ТОП цена. Поръчай онлайн от Arexim Garden.