Външни алуминиеви щори - 1 продукта в категорията

Арексим Гарден  ви предлага  разнообразие от алуминиеви венециански щори. Моделите са подходящи за дома - за хол, кухня и спалня, както и за ресторант и хотел. Отлично се вписват в интериора и на бизнес и работни помещения  - офис, кантора, кабинет, като придават делови и изчистен вид.

Може да избирате между различни декоративни модели, в богата цветова гама, на достъпни цени. 

Висококачествени, разнообразни модели

Алуминиевите венециански щори, които ви предлагаме, се произвеждат с висококачествени материали на холандската фирма Хънтър Дъглас. Те са дълготрайни, функционални и лесни за почистване. Предлагат се в няколко вида, решени в богата гама от цветове. Всички компоненти на щората са цветово координирани. Част от моделите са икономични и намаляват разходите за климатизация с почти 50%. Арексим Гарден ви предлага алуминиеви щори с различен начин на контрол и управление. Определени модели могат да се задвижват ръчно или чрез електрозадвижване, възможно е и дистанционно и групово управление на щорите. Външните щори 80 мм са подходящи за големи офисни, жилищни и обществени сгради, за складови бази.

Към всички видове алуминиеви щори се предлагат и компоненти за защита на деца.

Разнообразие от модели, богата цветова гама

Арексим Гарден изработва алуминиеви венециански щори - по ваш вкус и избор! Както за помещения в дома - хол, спалня, кухня, така и за ресторант, хотел и офис.

Алуминиевите венециански щори Луксафлекс 16 мм се предлагат в богата цветова гама и разнообразие от декоративни модели.  Характеризират се с пълна цветова координация. По желание на клиента се предлага и нестандартно изпълнение, съобразно профила на дограмата - трапец, дъга, щори за капандури и др. Моделът Луксафлекс 25 мм е подходящ както за дома, така и за заведения и офиси. Отваряемите прозорци са с допълнителна фиксация на щората - странично водене(стоманени нишки с ПВЦ покритие) или укрепване на долна релса. И при този тип алуминиеви щори нашите клиенти могат да избират между цветове и декоративни модели. Алуминиевите венециански щори Сънфлекс 25 мм са подходящи за домашна и бизнес среда и се предлагат в различни декоративни модели, както и в богата цветова гама.  Компанията дава възможност за нестандартно изпълнение, съобразно профила на дограмата - трапец, дъга, щори за капандури и др. 

Външните щори 80 мм ефективно съчетават слънцезащита и топлоизолация в съвременната архитектура. При ползването им се намаляват разходите за климатизация до 50%. Чрез въртенето на лентите около оста им ефективно се регулира достъпа на светлина в помещението. Производителят дава възможност за включване към система за автоматично управление на щорите с датчици за слънце, вятър, температура, таймери. Задвижват се ръчно, или с електрозадвижване, възможно е и дистанционно и групово управление на щорите. Особено практични са за офисни, обществени и жилищни сгради, търговски, производствени и складови бази.

Външни алуминиеви щори

Външни венециански щори. Богат избор от ленти с различни форми, ширина и цвят. Материал - алуминий. Качество от Arexim Garden!