Други - 13 продукта в категорията

Арексим Гарден предлага аксесоари и декорации за дома, градината, офиса, както и за хотелски стаи.

Пощенски кутии Нюз

Пощенски кутии Нюз на стойка. Подходящи за всяко предверие на хотел или жилищна сграда. Надеждност и здравина от Arexim Garden

Катедра Лево

Катедра Лево от лят алуминий и плексиглас - регулируема височина. Стилно допълнение за модерна класна или конферентна стая.

Закачалка с чадърник Фарго

Закачалка с чадърник и колелца - стомана и алуминий. Стилно допълнение за всяко лоби или антре. Подарете си лукс сега с Arexim Garden!

Закачалка с чадърник Кит

Закачалка с чадърник от стомана и колелца. Стилно допълнение за всяко лоби или антре. Подарете си усещане за лукс и класа сега с Arexim Garden!

Стоящ пепелник Билбо

Стоящ пепелник от лят алуминий. Стилно допълнение, подходящо за всеки вход. Подарете си класа с Arexim Garden!

Стоящ пепелник Пепе

Стоящ пепелник Пепе. Подходящ за открито и закрито. Задължително допълнение на всяко помещение и вход. Пазете чистота с Arexim Garden!

Стоящ кош с пепелник Меркюри

Стоящ кош с пепелник. Подходящ за открито и закрито. Задължително допълнение на всяко помещение и вход. Пазете чистота с Arexim Garden!

Кош с пепелник Билбао

Кош с пепелник от стомана, подходящ за открито и закрито. Задължително допълнение на всяко помещение и вход. Пазете чистота с Arexim Garden!

Кашпа SDPOL035

Кашпа с класически изтънчен дизайн. Вдъхнете усещане за класа и изисканост на всяко помещение, а защо не и навън? Arexim Garden.

Лампион SDKIN230

Лампион с изтънчен дизайн и 3 крушки. Гарантира луксозна атмосфера и мека светлина. Подарете си стил и класа сега с Arexim Garden!

Лампион SDMDM200

Лампион SDMDM200 със своите размери и масивност е изключително подходящ за монолитни и изискани домове. Arexim Garden

Настолна лампа SDLAY085

Настолна лампа SDLAY085 с компактни размери и ниско тегло. Лесна за местене и позициониране. Придава уникален стил на дома ви. Arexim Garden

Полилей SDCRH100

Масивен полилей SDCRH100 за стилни домове и хора, държащи на уникалността и изтънчеността в своя дом. Вземи с Arexim Garden