Бамбукови щори - 4 продукта в категорията

Предлагаме голямо разнообразие от щори, изработени от различни видове материали, в зависимост от желанието на клиента. Имате възможност за избор от над 35 вида щори, сред които и от естествени материали - дърво, бамбук, текстил и еко щори. Бамбуковите щори са подходящи за дома - за кухня, спалня, хол, детска стая, както и за офиси. Моделите, предлагани от нас, са много търсени, тъй като придават мекота и топлота, и внасят полъх от природата в строгата бизнес среда, в която прекарваме често повече от осем часа - в офиси, кабинети, кантори. 

 

Често са предпочитани от нашите клиенти за интериори на хотели и къщи за гости - дневен лоби бар, стаи, конферентни зали, както и за ресторанти и заведения. Топлите цветове на дървото и земните тонове, характерни за бамбука, пресъздават атмосферата на домашния уют и внасят в интериора натуралната и естествена прегръдка на природата.

Висококачествен естествен материал

Бамбуковите щори са изработени от естествен бамбук, който е лек и устойчив материал. Предимството им е, че са трайни и устойчиви на натиск, с дълъг живот. Решени в топла и земна цветова гама, бамбуковите ленти внасят топлота и полъх от естествената красота на природата в интериора. Съдържанието на силикати в кухите стъбла на бамбука придават висока якост и здравина на суровината. В същото време бамбукът е десет пъти по-лек от желязото, което го прави подходящ материал за различни приложения. Еластичен, здрав, устойчив на външни влияния, след обработка бамбукът е много търсен материал за строителство, дизайн, изработка на аксесоари и сувенири. Покриването на прозорците с бамбук е дългогодишна практика, широко разпространена в света. Днес висококачествените щори от бамбук са ефектна декорация и аксесоар, който придава изисканост и еко звучене на интериора.

Разнообразие от модели. Дизайн и функционалност.

Бамбуковите щори, които предлагаме на нашите клиенти, са хоризонтални, в различни размери, според предпочитанията и нуждите им. Широка употреба имат моделите венециански щори Bambooclassic и Bamboo Standart, които са подходящи за интериора в дома, хол, спалня и кухня. 

 

Бамбуковите венециански щори Bambooclassic се състоят от елегантни ленти с ширина 50 мм, носени от текстилни стълбички /тиранти/, завършващи с метални камбанки. Щорите могат да се изпълнят във вариант с мотори с дистанционно управление, според желанието на нашите клиенти. Предлагат се с компоненти за защита от деца. Клиентите ни имат избор между размери, цветове и функционалности. 

 

Бамбуковите венециански щори Bamboo Standart са с ширина на лентата 50 мм и дебелина 2,5 мм, с алуминиева горна релса, покрита с бамбуков корниз. Клиентите ни имат възможност да заявят носещи тиранти или тънки стълби допълнително. Към Bamboo Standart се предлагат и компоненти за защита на деца. Щорите могат да се изпълнят с мотор и дистанционно управление, ако клиентите ни заявят това. 

 

Класическите бамбукови венециански щори от 27 мм също са подходящи за декорация на кухни, спални, хол и дневна и в офиса.

Бамбукови щори 27мм

Бамбукови венециански щори 27 мм подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Поръчай сега на изгодна цена от Arexim Garden!

Бамбукови щори 50мм Bambooclassic

Бамбукови венециански щори 50 мм Bambooclassic са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на добра цена от Arexim Garden!

Бамбукови щори 50 мм Bamboo Standart

Бамбукови венециански щори 50 мм Bamboo Standart подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на добра цена от Arexim Garden!

Нестандартни щори

Нестандартни щори, произведени по поръчка с всякакви геометрични форми. Материали - алуминий и бамбук. Качество от Arexim Garden!