Дървени щори - 10 продукта в категорията

Арексим Гарден ви предлага богато разнообразие от щори от естествени материали - дърво, текстил, бамбук. Дървените хоризонтални щори създават усещане за домашен уют и изпълват с топлина помещенията. С възможност да променят облика на стаята и да й придават артистичност и екоуют. Предпочитани са от клиентите на Арексим Гарден за различни помещения в дома - за хол, спалня и кухня. 

Търсени са и за бизнес интериор - офиси, кабинети, кантори, както и за хотели, и за заведения. 

Изработени от висококачествени материали

Предлаганите от нас дървени хоризонтални щори са изработени от висококачествено американско палмово дърво Basswood. Суровината гарантира трайност, устойчивост и качество. Материалът е лек, солиден, подходящ за тънки ленти. Повърхността е гладка, третирана с UV - лакове. 

Нашите клиенти могат да избират между различни като визия и функционалност дървени хоризонтални щори. Към различните модели се предлагат и компоненти за защита на деца.

Функционалност и управление

Арексим Гарден ви предлага хоризонтални дървени щори от висококачествено палмово дърво според желанието и вкуса на всеки клиент. Вие може да избирате между различни модели, изработени с различен дизайн и размери. Щорите са функционални, с различен тип управление. Предлага се модел, при който въртенето на щората е с пръчка, а събирането - с въжета, завършващи с дървена камбанка. При модела Woodclassic управлението се извършва чрез трирелсов механизъм, който позволява накланянето и вдигането на лентите посредством въжета, завършващи с метални камбанки. Предлагаме и хоризонтални щори, които се завъртат и вдигат с въже.

Клиентите ни имат възможност и за модели, които могат да се изпълнят с мотор и дистанционно управление.

Разнообразие от модели

Дървените венециански щори 25 мм са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, хотел. Горната релса е стоманена, естетично прибрана зад дървен корниз. Управлението на въртенето на щората е с пръчка, а събирането - с въжета, завършващи с дървена камбанка.

Дървените венециански щори 50 мм Woodclassic са подходящи както за дома, така и за офиса. Променят визията на помещението, създават елегантност и уют. Дървените ленти са прихванати от текстилни стълбички(тиранти), в различни цветове по избор. Трирелсов механизъм позволява накланянето и вдигането на лентите посредством въжета, завършващи с метални камбанки. 

Моделът Wood Standart 50 мм създава топлина и артистичност на интериора. Щорите са с алуминиева горна релса, покрита с дървен корниз. Управлението се осъществява чрез завъртане и вдигане на щората с въже. 

Дървени щори Винтидж 50 мм са особено търсени за ресторанти и хотели, чиито интериор е изпълнен в актуалния стил Винтидж. Те се произвеждат с ламели, корнизи и долни релси, изработени по специална технология, която позволява на дървото да изглежда състарено. Хит са на пазара и много от клиентите ни ги предпочитат,  за да променят визията на дома - артистична и ретро. По желание на клиента, могат да се изпълнят с мотор и дистанционно управление.

Всички модели имат компоненти за защита от деца.

 

Дървени щори 25 мм

Дървени венециански щори 25 мм от американско палмово дърво, подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис и хотел от Arexim Garden!

Дървени щори 50мм Woodclassic

Дървени венециански щори 50 мм Woodclassic подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи от Arexim Garden!

Дървени щори 50мм Wood Standart

Дървени венециански щори 50 мм Wood Standart подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи сега от Arexim Garden!

Бамбукови щори 27мм

Бамбукови венециански щори 27 мм подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Поръчай сега на изгодна цена от Arexim Garden!

Бамбукови щори 50мм Bambooclassic

Бамбукови венециански щори 50 мм Bambooclassic са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на добра цена от Arexim Garden!

Бамбукови щори 50 мм Bamboo Standart

Бамбукови венециански щори 50 мм Bamboo Standart подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи на добра цена от Arexim Garden!

Дървени щори 50мм Somfy мотор

Дървени щори 50мм с дистанционно управление, което завърта лентите, вдига и спуска щората. Купи на изгодна цена от Arexim Garden!

Дървени щори Винтидж

Дървени хоризонтални щори,който придават състарен вид Винтидж подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи онлайн сега!

Нестандартни щори

Нестандартни щори, произведени по поръчка с всякакви геометрични форми. Материали - алуминий и бамбук. Качество от Arexim Garden!

Щори Print

Щори Print, подходящи за всяко помещение с възможност за дизайн по желание. Стил и дълготрайност на ТОП цена от Arexim Garden!