Нестандартни щори - 4 продукта в категорията

Модернизацията е прехода от "традиционното" към "нестандартното". В Арексим Гарден ви предлагаме различен поглед върху начина, по който може да бъде устроен дизайнът на вашия дом, като произвеждаме по специална технология всякакви нестандартни геометрични форми от алуминиеви щори с ширина на лентата 25 мм, дървени щори 25 мм и бамбукови щори 27 мм като триъгълник, трапец, кръг и др.

 

Персонализиране и модифициране изцяло под ваш контрол

Благодарение на нестандартните щори, които предлагаме, можете да упражнявате контрол както върху визията на вашето домашно пространство, така и върху осветлението във вашия дом. Пълното отваряне на щорите пропуска възможно най-много естествена светлина, което ви позволява да изключите лампите и осветителните тела, без да се притеснявате, че в стаята ще е прекалено тъмно, за да вършите всекидневните си задачи в домашни условия.

 

Нестандартните типове прозорци в спалните и баните са естетически изпипани и интересни, но могат да нарушат личното ви пространство при липса на щори, които да ги покриват. Щорите, които от Арексим Гарден ви предлагаме, са решението на този проблем, тъй като можем да изработим точния вид, който ви е необходим, за да се напаснат с формата на вашия прозорец и интериора на вашият дом, офис, частно пространство или работно помещение.

 

Многообразна гама от цветове и форми

Щорите, които ви предлагаме, са подходящи за дневна, кухня, спалня, антре, офис, ресторант, конферентна зала и хотел. Изработени са от алуминий и дърво, тъй като тези два материала са най-устойчиви на външни влияния и най-лесни за поддръжка и почистване. 

 

Предлагаме ви многообразие от цветове и декоративни модели, както и възможност за изработване на форма, съобразена с профила на дограмата. Така ще имате възможност да декорирате дома си или работната си среда по начина, по който вие искате, така че да изглежда естетически изпипано и в тон с останалата мебелировка. 

 

Към алуминиевите щори предлагаме също и компоненти за защита на деца, за да сте спокойни, че щорите ще останат непокътнати, а вашите малчугани са в безопасност, когато не сте си вкъщи. 

 

Предпазване от слънчевите светлини, вредни за вътрешния дизайн и лесно почистване

Директното излагане на слънце може да причини обезцветяване, избледняване и необратими щети на мебелите във вашия дом, затова щорите са от такава необходимост за всяко домакинство, що се отнася до запазването на първоначалния дизайн на вашата мебелировка.

 

Щорите са по-практичният вариант в сравнение с обикновените завеси, тъй като няма нужда да се перат и да се чака с часове да изсъхнат. Почистването им става лесно и бързо с помощта на специален разтвор, който може да намерите във всеки супермаркет. А в случай, че нямате такъв под ръка, може да ги почистите с предварително навлажнена кърпа. Водата е безобидна и не вреди на тяхната повърхност, като същевременно бързо и качествено ги изчиства от насъбралия се прах.

Луксафлекс 16мм

Алуминиевите венециански щори Луксафлекс 16 мм са подходящи за  хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи сега от Arexim Garden!

Луксафлекс 25мм

Алуминиевите венециански щори Луксафлекс 25 мм са подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Добра цена. Купи от Arexim Garden!

Сънфлекс 25мм

Алуминиеви венециански щори  Сънфлекс 25 мм подходящи за хол, кухня, спалня, ресторант, офис, хотел. Купи от Arexim Garden на изгодна цена!

Нестандартни щори

Нестандартни щори, произведени по поръчка с всякакви геометрични форми. Материали - алуминий и бамбук. Качество от Arexim Garden!