Таванни щори - 4 продукта в категорията

Дълго време щорите погрешно са възприемани като обикновена декорация за всяко домакинство. Вярно е, че без тях домът не изглежда завършен, но те далеч не са просто аксесоар, който краси вашето домашно пространство. 

Наличието на правилни щори във вашия дом е от голямо значение, тъй като те контролират нивата на светлина, която прониква в стаята. Това е от съществено значение за вашите мебели и дори кожата на тялото ви, защото благодарение на специалния начин, по който са проектирани, те предпазват не само вас, но и вътрешния ви интериор от слънчевите лъчи.

 

Висококачествен дизайн и безопасност

 

Арексим Гарден ви предлага и голямо разнообразие от стилове, модели, цветове, материали и функционалности. Можете да избирате от широка гама дизайни, които да се напасват с вашите тавански прозорци, интериора на вашите стаи или изобщо на целия ви дом и то на достъпни за всяко домакинство цени. 

Таванните щори, които предлагаме, са произведени от текстил и са подходящи както за вашия дом, така и за офиси, ресторанти, хотели, конферентни зали и стъклени фасади. 

 

Освен красиви, щорите, които ще намерите в нашия магазин, са и функционални! Имате опция за щори с ръчно управление, което прави тяхното управление изключително удобно и лесно, а благодарение на телескопичната пръчка, могат да се събират двустранно - отдолу нагоре или отгоре надолу.

Някои от видовете, които ви предлагаме, са ръчни и се движат плавно по странични водачи, което дава възможност да бъдат позиционирани изцяло по ваше желание , съобразено с вашето виждане за удобство. 

 

Условия на практичност 

 

Таванните щори са едно от най-добрите решения за каквото и да е било помещение през лятото, тъй като благодарение на тях може да спестите известна сума от сметките, свързани с използването на климатици. Чрез намаляването на количеството слънчева светлина, която влиза в помещението, щорите защитават мебелите ви от избледняване и значително намаляват топлината, която прозорците пропускат чрез слънчевата светлина. По този начин не се налага да пускате постоянно климатиците си, тъй като благодарение на щорите, температурата в стаите вече се е запазила ниска.

 

Лесни са за инсталиране. Това става без особени усилия и по най-добрия и бърз начин, благодарение на изработката и материалите, използвани за тяхното създаване. Щорите осигуряват съвременен вид и елегантност на вашия дом или офис пространство. Те са перфектният завършек за един внимателно подбран интериор и пасват на всеки тип тавански прозорци.

Роло щори наклонени Somfy мотор

Роло щори с пружинни обтегачи и мотор Somfy. Щорите са подходящи за монтаж на наклонени фасади, дори и в хоризонтално положение. Купете на добра цена!

Римска таванна двустранна

Римска таванна щора двустранна с ръчно управление може да бъде изпълнена с различни видове текстил, включително Screen от Arexim Garden.

Плисирани щори FHL

Плисирани щори Velux FHL  са ръчни и се движат плавно на странични водачи. Можете да ги позиционирате по желание. Поръчайте онлайн на добра цена!

Таванни щори

Таванни щори за таванни прозорци се произвеждат във вариант роло Сомфи с обтегачи и римска таванна двустранна щора. Купи от Arexim Garden!