Пердета и корнизи - 6 продукта в категорията

Пердета, завеси, алуминиеви корнизи

От 2012г. Арексим Гарден ЕООД е производител на пердета, с което предлага на своите клиенти още по-голям избор на цялостни решения за обзавеждането – от мебелите и щорите до дизайнерско текстилно обзавеждане на хотели, ресторанти и домове, съчетани в красиви интериорни решения.

С невероятното разнообразие от цветове, от прозрачните и полу-прозрачни материи до дискретния блек-аут, се грижим за уюта и хармонията във вашия дом, офис, хотел. С нашата колекция от пердета,завеси, щори и текстил, придавате акцент и индивидуален почерк във вашия интериор. 

Дейността ни е ориентирана изцяло в областта на интериорния текстил с високо качество, съчетаващ едновременно високи съвременни технологии и стилен дизайн.  Предлагаме италиански алуминиеви корнизи с ръчно управление и управление с въже, а за отлично потребителско изживяване - моторизирани корнизи на френската фирма Somfy, резултат от дългогодишен професионален опит и усъвършенстване.

Корниз Somfy мотор

Корниз за перде с мотор Somfy и дистанционно управление е перфектния избор за вашия дом,стая,офис и тн. Купете на добра от Arexim Garden!

Щори Блек аут

Щори Блек аут във вариант роло, роло зебра, римски и вертикални, както и перде. Гарантирано качество от Arexim Garden!

Алуминиев корниз

Алуминиев корниз - надежден и здрав механизъм, гарантиращ дълготрайност. Качествена изработка от Arexim Garden

Алуминиев корниз с управление с въже

Алуминиев корниз с управление с въже - надежден и здрав механизъм, гарантиращ дълготрайност. Качествена изработка от Arexim Garden

Корниз Somfy мотор

Корниз Somfy с мотор. Качествен и надежден механизъм на добра цена. Подарете си удобство и стил с Arexim Garden още сега!

Пердета

Пердета в голямо разнообразие от цветове и материи. Подходящи за всякакви помещения. Стилен дизайн и качество от Arexim Garden!