Бар маси - 4 продукта в категорията

Бар масите се вписват добре във всички концепции за интериорен дизайн, където главен акцент е практичността. Те осигуряват подходяща атмосфера във вашия бар, бистро, кръчма или в кафенето. Закуски в пекарни или в закусвалня също могат да се сервират на бар маси.

Бар масата може да бъде доста малка или по-голяма, с правоъгълен или квадратен плот. В основата може да има напречни подпори, които да служат за подпиране на краката. Стилът, използваните материали, височината и функцията на бар масите варират в зависимост от приложението им и могат да бъдат направени така, че да отговарят на определена естетика на помещението.

Дървото е най-често срещаният материал за изработка, защото с него е лесно да се работи и може да се изрязва в различни форми и размери. Обикновено плотът достига до височината на гърдите. Предлагат се и бар маси, изработени от метал. Металните крака с дървен плот също за обичайна комбинация. Изборът на материали обикновено зависи от естетиката на помещението, в което ще бъдат поставени масите, както и от честотата на тяхната употреба.

Бар маси от Арексим Гарден

Нуждаете се от барово обзавеждане или искате компактна, спестяваща място маса за закуска, която да се вписва по удобен начин във вашата кухня? Независимо за какво планирате да използвате вашата бар маса, ние сме се погрижили да включим разнообразни предложения със зашеметяващ дизайн в различни стилове, за да ви помогнем да намерите перфектната за вас. Разгледайте нашата фантастична гама, независимо дали ще пиете коктейли или ще седнете, за да се насладите на някои от любимите си ястия. 

В Арексим Гарден сме се постарали да включим разнообразие от бар маси с иновативен дизайн, така че  да можете да се насладите на удобно изживяване с всички обичайни функционалности. При това те не заемат много място. Изберете от нашата широка гама от материали. Очарователен комплект от дървена бар маса и столове ще изглежда страхотно с декор в по-традиционен стил. Металните бар маси ще придадат на вашето пространство, чрез стилен и съвременен интериор, по-шикозно усещане.

Бар маси и столове

Нека името им не ви подвежда. Днес употребата на бар маси и столове се превръща в необходимост за почти всяка кухня. Отминаха дните, в които тези мебели се използваха единствено за обзавеждане на закусвални, кръчми и нощни клубове.

Тези функционални бар маси и столове са удачни за всеки дом, защото осигуряват необходимото място за хранене, без да заемат излишно място. Освен че изглеждат стилно, тези мебели ще бъдат оценени от собствениците на малки жилища.

Бар маса BT SQ

Дървена бар маса Маса BT SQ с плот ИРОКО - Африкански Тик. Високо качество. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Бар маса BT RO

Дървена бар маса Маса BT RO с плот ИРОКО - Африкански Тик. Високо качество. Поръчай онлайн на добра цена от производител- Arexim Garden!

Бар маса WE5197

Бар маса от стомана и дърво WE5197. Различни цветове: сив, черен. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар маса WEM154

Бар маса WEM154 изработена от метал с дървесен вид и плот от МДФ. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!