Фотьойли - 7 продукта в категорията

Градински фотьойли от Arexim Garden

Създайте убежище във Вашата градина или кът за сядане на открито с градински фотьойли от Arexim. Те са чудесен начин да накарате гостите си да се чувстват като у дома, когато седят навън. Всички модели са удобни, компактни и стилни. Има опции за избор между изработка от дърво и пластмаса. Пластмасовите пасват на модерния и традиционния дизайн. Предложенията от дърво са типични за класическия стил на обзавеждане. Повечето варианти от нашата селекция се предлагат с меки възглавници за сядане и облягане.

Нашите градински кресла се предлагат в различни дизайни, за да отговорим на Вашите нужди. Цветовете също варират, за да се напаснат към, съществуващия вече екстериор. Имаме както стандартни, така и ъглови модели, който да поставите в празния ъгъл на градината. Различните варианти могат да бъдат смесвани, за да създадете свой градински комплект за обзавеждане. Изберете сред градински кресла с или без подлакътници, за да добавите малко разнообразие към Вашата външна зона.

Дървени фотьойли 

Формата и стилът на дървеното кресло може да варират в зависимост от вида на използваните продукти. Arexim Garden предлага широка гама от форми, облицовки и техники на производство за своите мебели. Сред използваните материали за направа на рамката е африкански тик, дунапрен и текстил. При нас има ъглови дървени фотьойли и всякакви други модели с възглавници. Масивната дървесина е за предпочитане когато искате да подчертаете класата на един екстериор.

Тези кресла са предназначени за употреба у дома или на обществени места, като заведения, басейни, летни градини и други. Дървото е обработено с лаково покритие, за да е издръжливо на влага. Те са и невероятно комфортни и отпускащи, освен че са естетически красиви. Елементите на стола могат да бъдат фиксирани или регулируеми за по-голям комфорт. Помислете за избора на стил, който най-добре пасва на обзавеждането на пространството.

Пластмасови фотьойли 

Когато времето е топло и приятно, седенето навън и наслаждаването на природата се превръща в нещо, което всеки копнее да направи. Arexim Garden има прекрасна селекция от пластмасови фотьойли в редица прекрасни материали, цветове и специални функции за подобряване на използването. Те са чудесно място за сядане в зоните, които се намират извън жилищното пространство. Създайте едно прекрасно кътче, което да бъде разширение на домашния интериор, за прекарване на време с приятели и гости.

Пластмасовите градински мебели за сядане са както водоустойчиви, така и устойчиви на редица външни метеорологични условия. Благодарение на издръжливостта и гъвкавостта на пластмасата, тя е невероятен материал за външни столове за всяко жилищно пространство. Такива може да са например зоните за разговори около масата, басейна или друго място за събиране. При нас има и много цветове, от които да избирате, включително лилаво и много други. Независимо дали си почивате до басейна или се наслаждавате на напитка в градината, пластмасовите фотьойли се превръщат в прекрасна инвестиция.

Детски фотьойли

Това е детска версия на тази мебел, базирана на размерите на децата и как те седят. Притежаването на собствен, безопасен и удобен детски фотьойл в правилния размер е по-важно, отколкото си мислите. Моделите ,които предлагаме, са не само с по-малки размери, но са адаптирани към малките тела на малчуганите. Децата нямат същите пропорции като възрастните и те не седят като нас.

Дизайнът на нашите варианти е съобразен с този факт, предлагайки място за сядане, в нещо като защитна прегръдка. Центърът на тежестта е разположен по различен начин, спрямо това как децата ги използват. Накарайте децата си да се чувстват приети! Като цяло става въпрос за това, че децата са приети и възприемани като малките хора. Ако на тях им е позволено да седят на мебел в собствен размер, те се чувстват по-ангажирани в обкръжението си. Това наистина е от съществено значение за тях.

Пластмасов фотьойл АРИА

Пластмасов градински фотьойл Ариа с възглавници за сядане и гръб. Избор на цвят. Разглобяем фотьойл с подлакътници. Купи от Arexim Garden !

Фотьойл NEOLINE

Дървен фотьойл Neoline с възглавница от ИРОКО - Африкански ТИК, дунапрен и текстил. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Фотьойл KOALA

Дървен фотьойл KOALA с възглавница от ИРОКО - Африкански ТИК, дунапрен и текстил. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Comfort K100

Дървен фотьойл-ъглов Comfort K100 с възглавници от ИРОКО - Африкански ТИК, дунапрен ,и текстил. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Comfort 100

Дървен фотьойл Comfort 100 с възглавници от ИРОКО - Африкански ТИК, дунапрен и текстил. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Фотьойл SDQUE100

Фотьойл SDQUE100 изработен от полиетилен. Различни цветове. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от проиводител - Arexim Garden!

Детски фотьойл SDLQU075

Детски фотьойл SDLQU075 изработен от полиетилен. Различни цветове. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от проиводител - Arexim Garden!