Плотове за маси - 47 продукта в категорията

Актуализирайте облика на вашия бар, ресторант, трапезария или лятна градина и спестете разходи, избирайки нашите плотове за маси. Те са съвместими с всички видове основи и са удачни за употреба както на закрито, така и на открито. Предлагат се в разнообразие от цветове и стилове, за да отговарят на всеки декор.

При нас ще намерите плотове за маси в редица размери, които да прилягат на всяка подредба на местата за сядане. Предлагат се и разнородни форми - кръгли, квадратни и правоъгълни, на които могат да се настанят от 2 до 8 човека и повече.

Всеки плот е внимателно изработен, осигурявайки красива, лесна за поддръжка повърхност, която да издържи години наред. Без значение какъв тип плот за маса ви е необходим, ние сме уверени, че можем да надминем вашите очаквания с нашето качество, конкурентни цени и отлично обслужване на клиентите.

Разнообразни плотове за маси от Арексим Гарден

Нашата гама от плотове за маси се състои от различни цветове, модели и материали. Например, можете да избирате между квадратни, правоъгълни и кръгли плотове за маси. Можете също така да разгледате многобройните ни цветови възможности и текстури. Изберете ярък цвят или имитация на дърво, която пасва на класическия дизайн.

Плотовете за маси издържат на всякакви метеорологични условия и се вписват във всяка атмосфера, благодарение на различни дизайнерски опции. Повърхността е удароустойчива и влагоустойчива, което прави плотовете идеални за използване както на закрито, така и на открито.

Хубавото на плотовете за маси е, че можете да ги закупите отделно от основата. По този начин сте в състояние бързо и лесно да придадете на обзавеждането нов облик, без излишни разходи. В Арексим Гарден имаме дългогодишен опит в предлагането на градинско и барово обзавеждане. С радост ще ви помогнем при вашия избор.

Готови плотове за маси

Масите винаги заемат централно място и придават завършеност на пространството. Тяхната повърхност е подложена на ежедневна интензивна употреба. Нашите готови плотове се изработват от висококачествени материали и облицовки. Това гарантира, че тяхната повърхност ще изглежда страхотно, дори след дълги години на употреба.

Ние ви предоставяме богат избор от готови плотове за маси. Освен цвета, шарката и десена, имате възможност да изберете предпочитания от вас размер сред множество варианти. Разполагаме с готови, кръгли плотове за маси с различен диаметър. Квадратните и правоъгълните също се предлагат с различна дължина на страните.

Верзалитов плот за маса

Широко използвани по целия свят, верзалитовите плотовете за маса не случайно са оставили своя отпечатък в индустрията за хотелиерство и кетъринг. Те се изработват от слепени със смола и пресовани под високо налягане дървени стърготини. Върху двете страни на тази плоскост се нанася верзалитовото покритие.

Верзалитът е устойчив на удар, надраскване, пукнатини, висока температура, UV лъчи и намокряне. Поставете верзалитови плотове за маси в зоните за пушене, без да се страхувате от пожар, защото те не могат да бъдат прогорени от цигара.

Плот за маса от ПДЧ

Нашите плотове за маси от ПДЧ се изработват от HPL ламинат. Всички те са износоустойчиви, лесни за почистване и поддръжка, което ги прави идеални за кафенета, барове и ресторанти. Обкантени са с подходяща PVC лайсна, за да се елиминира възможността за деформация на ръбовете. Налични са в различен размер, форма и дебелина. Покритието на плотовете за маси от ПДЧ може да бъде в различен цвят или да имитира различна повърхност, като дърво, мрамор и др.

Плот DurelTOP

Плот за маса DurelTOP подходящ за вътрешна и външна употреба, с висока надеждност и комфорт.Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

HPL плот ТОРТОРА

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Подходящ за широк диапазон от маси. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

HPL плот ЦИМЕНТ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Устойчив и надежден плот за различни маси. Подходящ за всякакви условия. Поръчай от Arexim Garden!

HPL плот АНТРАЦИТ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Здрав и устойчив плот за маса при всякакви условия. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

HPL плот КАФЕ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Устойчив при всякаква употреба. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

HPL плот БЯЛ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Здравина и надеждност на плота. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

HPL плот СИВ

HPL плот за маса СИВ, дебелина 12 мм, с втулки. Качество и надеждност на плота. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Плот KBANA Taupe Cerclé Inox

Плот за маса KBANA за външни условия. Подходящ за големи градини и тераси. Изтънчен и различен дизайн. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот SIENNA Cerclé Laiton

Плот за маса за външни условия. Уникални шарки на плота за дистинктивност. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот CITY Cerclé Inox

Плот за маса за външни условия. Подходящ за различни модели маси от сериите ни - високо качество и надеждност. Поръчай от Arexim Garden!

Плот MARBRE DE GENES Cerclé Laiton

Плот за маса за външни условия. Богат избор от цветове и дизайн. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот VICHY Rouge Cerclé Inox

Плот за маса за външни условия. Подходящ избор за широк диапазон от основите за маси, които предлагаме. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот MARBRE DE SICILE

Плот за маса MARBRE DE SICILE за външни условия, проектиран за екстремни условия навън.Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот SIENNA

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden

Плот CITY

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden

Плот PALISSADE Bois

Плот за маса PALISSADE Bois за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden

Плот ILLINOIS

Плот за маса за външни условия. Изработка от верзалит - здрав материал, подходящ за най-често срещаните ситуации на употреба. Поръчай от Arexim Garden!

Плот PALISSADE Lodge

Плот за маса за външни условия с по-тъмен цвят. Изработка на плота от Верзалит - здравина и надеждност. Поръчай от Arexim Garden!

Плот PALISSADE Gris cendré

Плот за маса за външни условия. Стилен дизайн и цвят в съчетания със здравина. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот IDAHO

Плот за маса за външни условия от верзалит - комбинация от здравина и надеждност. Наподобява дърво на вид. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот KBANA Taupe

Плот за маса за външни условия от верзалит за външна употреба. Здрав и устойчив на въшни влияния. Поръчай от Arexim Garden!

Плот KBANA Rouge

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ONTARIO

Плот за маса за външни условия, изработен от верзалит. Устойчив във времето. Наподобява дърво. Поръчай от Arexim Garden!

Плот KANSAS

Плот за маса за външни условия - изработка от верзалит - подходящ за различни модели маси от гамата ни. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот BOSTON

Плот за маса за външни условия, наподобяващ дърво - изработен от здрав материал Верзалит. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот VIRGINIA

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот COLORADO

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот CALIFORNIE

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот WENGE

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот KROMY Rouge

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот KROMY Orange

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ALU

Плот за маса ALU за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ANTHRACITE

Плот за маса ANTHRACITE за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот TRAVERTIN

Плот за маса TRAVERTIN за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот BLANC

Плот за маса BLANC за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот WAVE Tempete

Плот за маса WAVE Tempête за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот WAVE Alizés

Плот за маса WAVE Alizés за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот VICHY Rouge

Плот за маса VICHY Rouge за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот TOKYO

Плот за маса TOKYO подходящ да издържа на вътрешни и външни условия. Лесен за почистване. Купи сега онлайн на специална цена от Arexim Garden!

Плот LAOS TEAK

Плот за маса LAOS TEAK подходящ да издържа на вътрешни и външни условия. Лесен за почистване. Купи сега онлайн на специална цена от Arexim Garden!

Плот BIRMAN TEAK

Плот за маса BIRMAN TEAK от Верзалит е подходящ за вътрешна и външна употреба. Лесен за почистване и поддържане. Купи сега от Arexim Garden!

Плот COFFEE

Плот за маса COFFEE е подходящ както за вътрешна и външна употреба и е лесен за почистване и поддържане. Купи онлайн от Arexim Garden!

Плот PARIS 1889

Плот за маса PARIS 1889 е изключително издръжлив подходящ както за вътрешна и външна употреба. Лесен за почистване. Купете сега!

Плот PLANETE Colors

Плот за маса PLANETE Colors е подходящ за вътрешна и външна употреба. Лесен за почистване. Качество на добра цена от Arexim Garden!

Плот CABARET Blanc

Плот за маса CABARET Blanc е подходящ както за вътрешна и външна употреба. Лесен за почистване. Купете сега на ТОП цена от Arexim Garden!

Плот BURGER

Плот за маса BURGER е дълго издръжлив подходящ за вътрешна и външна употреба. Лесен за почистване. Купете сега на ТОП цена!

Плот LIBERTY

Плот за маса LIBERTY е подходящ за вътрешна и външна употреба. Лесен за почистване. Гарантирано качество и издръжливост!