Дивани - 2 продукта в категорията

Качеството си заслужава инвестицията. Защо? Защото искаме да сме сигурни, че всяка мебел е отражение на Вашия стил и индивидуалност, без изобщо да се налага да правите компромиси. Всъщност, когато купувате диван, ние знаем, че детайлите са важни. С широтата на стила в категорията на Арексим Гарден няма ограничение за постигане на оптимален резултат във визията, към която се стремите. Лятната градина винаги трябва да осигурява гостоприемна среда за Вас и Вашите гости. Канапето е от решаващо значение за постигане на желания облик и обстановка. Ние разполагаме с градинска мека мебел в колекция от цветове, материали и материи.

Градински дивани от Арексим Гарден

Ако търсите мека мебел за Вашата градина, сте попаднали на правилното място. От Arexim Garden може да закупите двуместни градински дивани, които осигуряват комфорт и уют за двама души. Те са идеални за романтични разговори и създаване на задушевна обстановка. Двуместните модели внасят допълнително усещане за близост и шик във Вашето външно пространство. Триместните варианти се вписват страхотно във всяко място. Те стоят красиво, дори самостоятелно или могат да бъдат комбинирани със фотьойли, масичка за кафе и други аксесоари за сядане. В Arexim Garden ще намерите мека мебел, която отговаря на Вашите нужди.

Дивани за ресторанти

Независимо дали имате официален ресторант, бар или заведение, имате нужда от подходящите мебели за хранене. Освен маси е необходимо да разполагате с достатъчно места за сядане. Канапетата предлагат невероятна възможност на клиентите да се настанят удобно и да се насладят на храната и приятната компания. Нашите мебели за ресторанти имат опции за всяко пространство и размери и са безкрайно адаптивни към Вашия актуален декор и личен стил. Сглобяването на перфектната мебелировка отнема време и усилия, но с безкраен избор и бърза доставка, Арексим Гарден ще Ви помогне да превърнете мечтаният интериор в реалност.

Дивани за летни градини

Лятната градина е място, на което може да прекарвате часове наред. Вземете градински дивани с които да направите престоя приятен и комфортен. Ние предлагаме разнообразие от стилове и модели, които да отговарят на личността и дизайнерската схема на Вашия двор. Материалите, които са използвани за тяхната изработка, са достатъчно устойчиви, за да издържат на слънчевите лъчи и капризи на времето. Предлагат се двуместни и триместни варианти, които могат да бъдат комбинирани с маса и столове. Градинските дивани са отлично допълнение към всеки двор и в толкова много различни стилове, от които да избирате. В Арексим Гардeн винаги се стараем да предложим широк избор на градинско оборудване за частни домове, хотели и ресторанти.

КОМОДО 5

Модулен диван КОМОДО 5 от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Свържи се и купи онлайн от Арексим Гарден.

Диван ПВЦ оплетка WE6734

Диван с ПВЦ оплетка WE6734-928 и алуминиева конструкция. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от производител - Арексим Гарден.