Бар столове - 18 продукта в категорията

Едно от най-важните неща при обзавеждането на всякакъв тип заведение, клуб или дискотека са местата за сядане. Освен пейки, дивани и маси, може да използвате столове за бар, където Вашите гости да сядат. Тези модели се отличават от останалите с високите си крака. Има нещо в това да седиш рамо до рамо с придружителя си или сам докато се храни[ или консумираш напитки. За това много клиенти избягват традиционните маси и места за сядане. Ваша отговорност е те да се чувстват удобно.

Освен в заведенията, тази мебел набира все повече популярност в модерния дом. Настанете се удобно докато закусвате или в края на деня с домашно приготвена храна за вечеря, в комфортните предложение на Arexim. Какъвто и да е стилът на Вашата кухня, трапезария или вътрешен двор, вие със сигурност ще намерите комплект, който да пасва. Избирайте от въртящи се и неподвижни, с висок гръб и без облегалка, метална, пластмасова или дървена конструкция, подходящи като кетъринг столове.

Дървени бар столове

Разгледайте моделите от дърво в Arexim Garden, aко търсите нещо, което да подобри интериора на Вашия дом или заведение. Те се предлагат в богат избор от цветове, за да пасват на всеки декор. Размерите им позволяват да паснат на всяко място и спестяват пространство. Модели изцяло изработени от дърво с лаково покритие и варианти, с дървени крака и тапицирана седалка ще откриете при нас. Изберете вариант с или без облегалка.

Дървените бар столове предлагат универсалност и комфорт. Можете да ги използвате в обстановка, която е по-благоприятна за неформален разговор със семейство или приятели. Преместете ги в хола, когато имате голямо събрание, за да осигурите на гостите си повече места за сядане. Универсалност и стил е това, което ще намерите в нашите модели от дърво. Качественият материал и лаково покритие ги прави устойчиви на времето. Удачна е употребата им не само на закрито, но и на открито.

Метални бар столове 

Тематичното обзавеждане на Вашия дома или заведение е по-привлекателно за гости. Ние поддържаме огромно разнообразие от метални бар столове за Вашия интериор. Със сигурност ще намерите комплект, който да отговаря на Вашия дизайн и нужди. Те са изключително универсални и подходящи както за закрити помещения, така и за открити пространства. Почистването им е лесно и са създадени за дълъг период на експлоатация. Осигурете повече място за настаняване във Вашия дом по време на събирания.

Функционални ли са? Ако търсите вариант за дома, функционалността е от съществено значение. Моделът, който избирате трябва да е също толкова приспособим за децата, колкото и за възрастните. Опциите с поддръжка на гърба и функция за регулиране на височината вършат добра работа. Сред моделите от метал има такива с дървена седалка, които са удачни за открито. Опциите с кожена седалка и облегалка са добър вариант за стаи и затворени помещения. Сглобяването на вариантите, които го изискват, се извършва лесно, като следвате включените инструкции.

Бар столове с облегалка 

От всички бар столове, тези с облегалка осигуряват опора на гърба и са най-удобни за продължително седене. Облегалката ги прави по-безопасни както за по-малки деца, така и за възрастни. Допълнителни функции, като широка седалка, подплата, облегалки за ръцете и краката, ги правят най-удачни за продължително седене. В Arexim имаме опции с всякакъв дизайн, за да съответстват на Вашата кухня, всекидневна или заведение.

Не забравяйте при покупка, че е много вероятно да се използват там, където се сервират храна и напитки. За по-лесна грижа изберете варианти, изработени от кожа, метал или дърво. Тези материали не се нуждаят от особена поддръжка. Кожените и текстилни тапицерии са удачни за вътрешни помешения, докато пластмасовите и дървени модели са идеални за открито.

Бар стол BT SC 200

Дървен бар стол BT SC 200 от ИРОКО - Африкански ТИК. Минимално количество - 65 бр. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар стол BT RC 100

Дървен бар стол BT RC 100 от ИРОКО - Африкански ТИК. Минимално количество -65бр. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Cтол REC C 200

Дървен бар стол REC C 200 от ИРОКО - Африкански ТИК. Минимално количество -85бр. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Стол RND C 100

Дървен бар стол RND C 100 от ИРОКО - Африкански ТИК. Минимално количество -85бр. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Стол DS 100

Дървен бар стол DS 100 от ИРОКО - Африкански ТИК. Минимално количество - 120 бр. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Бар стол WE5208

Стоманен бар стол с дървена седалка WE5208-094. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар стол WE5190W

Стоманен бар стол с дървена седалка WE5190W. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Бар стол WE5207

Стоманен бар стол с дървена седалка WE5207. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар стол WEМ112

Бар стол WEМ112 с тапицирана седалка и регулиране на височината. Топ качество. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар стол WEМ412

Бар стол WEМ412-091 с тапицирана седалка и регулиране на височината. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Бар стол WEM153

Бар стол със седалка от полипропилен WEM153 и дървена конструкция Високо качество на изработка. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар стол WE509

Дървен бар стол със седалка от полипропилен WE509-107. Високо качество. Поръчай онлайн на изгодна цена от производител - Arexim Garden!

Дървен бар стол WE7124

Дървен бар стол WE7124 с тапицирана кожена седалка с дунапрен. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн с Arexim Garden!

Бар стол WE5148

Изцяло метален бар стол WE5148 Различни цветове: бяло,черно. Високо качество . Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ФАРО МИНИ

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Може да бъде произведен във всеки цвят. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ФАРО

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ЛИДО МИНИ

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ЛИДО

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!