Градински люлки - 2 продукта в категорията

Красивото и функционално обзавеждане на вашата тераса, двор или градина със сигурност ще стимулира прекарването на повече време в откритите части на дома ви.
Времето, прекарано на открито, се отразява положително, както на физическото здраве, така и на емоционалното състояние. Ваш е изборът дали да го споделите с близките си или да го прекарате в уединение.


Градинските люлки са приспособлението, което не се нуждае от допълнителни компоненти и може да освежи и осмисли свободното пространство в двора.
Стилният дизайн и удобството ги правят подходящо обзавеждане и за хотели, туристически комплекси и др.

 

Градинските люлки в каталога на Арексим Гарден обединяват всички необходими характеристики за една премерена, сигурна и дълготрайна инвестиция.

Видовете градински люлки, предлагани от Арексим Гарден

Изборът и закупуването на градински люлки трябва да бъде водено от няколко предварително съобразени и установени критерии - предназначение, интензитет на употреба, както и локация.

 

Предлаганите от Арексим Гарден градински люлки са качествени, надеждни и безопасни. Те са създадени така, че да се грижат за комфорта както на семейството и близките ви, така и на вашите бизнес партньори и клиенти.

Материалите, от които са изработени градинските люлки, варират според предпочитанията и нуждите на клиентите. За хотели и обекти за хранене разполагаме с триместни градински люлки от масивно и издръжливо дърво. За хора с ограничено пространство и нужда от самостоятелна употреба - едноместни модели с различни опции за персонализиране.

Триместна дървена люлка

Дървената конструкция, върху която е монтирана градинската люлка, я прави широкоразпространена и желана на пазара. Мебелите от дърво и техният класически външен вид са утвърдени във времето. Това ги прави правилният избор при обзавеждане на пространство, посещавано от много хора. Дървото запазва в себе си част от природните си свойства и така предразполага към естествена и спокойна атмосфера.

Градинската люлка е оборудвана със сенник, който предпазва от директна слънчева светлина и UV лъчи. Спойките са подсилени за максимална стабилност, стандартният капацитет на издръжливост при натоварване е до 200 килограма. Дървеният материал е третиран многократно и завършен с лак, който да запечата целостта на дървото, но и да запази естествения кафяв цвят на африканския тик. От същия материал са изработени и допълнителни подлакътници, осигуряващи комфорт и равна повърхност за поставяне на дребни предмети.

Едноместни люлки

Вариантите при закупуването на едноместни градински люлки са няколко и са базирани на вашите лични предпочитания. Можете да изберете дървен хамак със сенник или градинска люлка от ратан и стоманена конструкция. Предимствата на едноместните модели е тяхната портативност и по-ниско тегло.

Дървената градинска люлка тип хамак е оборудвана с голям сенник, има подсилени пружини и допълнителна стойка, която гарантира стабилност при честите, монотонни движения на съоръжението.

Градинската люлка тип хамак със стоманена конструкция и ратан е правилният избор при обзавеждането на малки пространства. Дизайнът е изчистен, с минималистична, индустриална насоченост. Люлката е направена от олекотени материали и е с общо тегло 27 килограма. Тапицерията е от подплатен дунапрен, едноцветна и лесна за поддръжка.


В нашия сайт може да изберете комбинацията от цветове, която подхожда на стила ви.

Хамак ASLN 800

Хамак люлка ASLN 800 от ИРОКО - Африкански Тик. Тапицирана от дунапрен и текстил. Купи онлайн на добра цена от производител Arexim Garden!

Люлка FLAMINGO

Дървена люлка Flamingo с възглавници от ИРОКО-Африкански ТИК, дунапрен и текстил. Купи онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!