Градински чадъри - 9 продукта в категорията

Градинските чадъри са от съществено значение за всяко дворно пространство, тъй като осигуряват така необходимата сянка и подобряват функционалността и облика на откритите площи. Те могат да се поставят в дворове, на големи тераси, край басейна, в средата на комплект за хранене от маси и столове. Преди да направите покупка, помислете за размера, който ще ви трябва, стила и кои функции са най-важни за вас.

 

Градинските чадъри ще ви помогнат да защитите вас и вашето семейство от лятното слънце, докато се наслаждавате на храна напитки или почивка на открито. В горещ следобед те ви предпазват от горещите лъчи на слънцето. Градинските чадъри осигуряват безопасно, сенчесто място за големи и малки и намаляват риска от слънчево изгаряне. Наред с това, те осигуряват заслон от непредсказуемите летни дъждове.

 

Различни видове градински чадъри от Арексим Гарден

Ние поддържаме богат асортимент от различни по вид и размер градински чадъри. Размерът е критичен аспект при вашия избор. Ако той е малък, няма да получите желаното количество сянка, ако е голям може да не се впише в наличното пространство. В Арексим Гарден се предлагат градински чадъри с размер от 200 до 400 сантиметра в диаметър.

 

Продуктите се състоят от две отделни части - сенник и носеща конструкция. Сенникът често е тип платно или синтетичен материал. Нашите модели са с устойчиви на ултравиолетовите лъчи сенници. Те предотвратят проникването на слънцето през тях и също така се противопоставят на избледняването. Качествените материали, от които са изработени, ще издържат години наред.

 

Носещата конструкция също е важна. Ние предлагаме алуминиеви градински чадъри. Алуминият осигурява здравина и устойчивост срещу корозия, а също така е той бива и много лек материал. Благодарение на намаленото тегло пренасянето на чадъра е по-лесно. Относно вида, в Арексим Гарден има стандартни, висящи и чадъри с чупещо рамо.

 

Стандартни и висящи градински чадъри

Стандартните градински чадъри се предлагат във всякакви форми и размери. При тях носещата конструкция се намира в центъра, точно под сенника. Те могат да бъдат поставени в центъра на градинската маса, която има специално проектиран отвор за това. При висящите градински чадъри, носещата конструкция се намира в страни от сенника, вместо в центъра.

Тези модели се отличават с по-голяма гъвкавост по отношение на механизмите за настройка, в сравнение със стандартните. Висящите чадъри са полезни и за големи градински комплекти, тъй като не е необходимо да се позиционират в центъра на масата за хранене. Често те са по-големи, но се предлагат и в по-малки размери.

 

Градински чадър с чупещо рамо

Някои модели предлагат функции, които са полезни, когато слънцето променя положението си през деня или когато решите да преместите мебелите на двора. Градинските чадъри с чупещо рамо са сред най-предпочитаните, защото осигуряват сянка през целия ден, като ви позволяват да накланяте сенника, спрямо позицията на слънцето. Предлагат се и няколко вида повдигащи механизми, които най-добре отговарят на вашите нужди. Това са ключовите предимства на продукта, които трябва да имате предвид при закупуването.

 

Стойки за градински чадъри

Градинските чадъри се нуждаят от основа, за да могат да бъдат ползвани и стабилни. Някои от тях се предлагат под формата на голяма пластмасова тежест (които се продават празни, но трябва се пълнят с пясък). Тези вид стойки ви позволява да преместите сянката си бързо и лесно.

 

Някои модели градински чадъри разполагат със собствена стойка, която представлява X - образна основа с отвори в ъглите. Тези отговори са предназначени за фиксиран монтаж в дървена платформа или бетон. След като градинският чадър бъде фиксиран, той не може да бъде преместван.

Алуминиев чадър със странично рамо 300x300см.WE900

Алуминиев чадър със странично рамо 300x300см WE900 от текстил и полиестер. Високо качество. Купи онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 400x400см.WE908

Алуминиев чадър 400x400см WE908 от текстил и полиестер. Цвят – бял, черен. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 300x300см.WE907

Алуминиев чадър 300x300см WE907 от текстил и полиестер. Цвят – бял, черен. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър със странично рамо Ф300см.WE906

Алуминиев чадър със странично рамо 300см WE906 от текстил и полиестер. Различни цветове. Купи онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър Ф200см.WE925

Алуминиев чадър Ф200см WE925 от текстил и полиестер. Различни цветове. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър Ф300см.WE926

Алуминиев чадър Ф300см WE926 от текстил и полиестер. Различни цветове. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 300x300 см.WE920

Алуминиев чадър 300x300 см.WE920 от текстил .Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Дървен чадър Ф200 см.WE914

Дървен чадър Ф200 см WE914 от текстил и полиестер. Цвят: екрю. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Дървен чадър 200x200 см.WE913

Дървен чадър 200x200 см.WE913 от текстил и полиестер. Цвят: екрю. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!