Градински шезлонги - 14 продукта в категорията

Градинските шезлонги са перфектните мебели за излежаване и отмора на открито до басейна или в градината. На тях може да прекарвате повече време навън, когато е топло. Подобно на градинските столовете, те се предлагат в няколко различни дизайна, които влияят както на външния вид, така и на усещането.

 

Можете да поставите комплект градински шезлонги до басейна, за да имат възможност вашите гости да се наслаждават на качествена почивка. Съществуват градински шезлонги от дърво, пластмаса и алуминий. Повечето модели се предлагат без възглавници и шалтета, но такива могат да бъдат закупени отделно или да не ги използвате изобщо.

 

Независимо от решението, което вземете, градинските шезлонги са едни от най-удобните и приятни опции за почивка на открито и закрито. С тях ще създадете удобен и приятен кът, където да се отпуснете и да се наслаждавате на компанията и околностите.

 

Богато разнообразие от градински шезлонги в Арексим Гарден

Ако имате нужда от градински шезлонги, Арексим Гарден предлага достъпна и разнообразна гама от продукти. Колекцията, която предоставяме на клиентите си, е огромна и включва селекция от продукти, които ще добавят стил и нещо специално към вашата градина или открито пространство. Независимо от цвета или темата на вашата градина ние ви предоставяме перфектния градински шезлонг за вашите нужди.

 

Нашите предложения отговарят на критериите за вкус и стил на всеки. От градински шезлонги от дърво и пластмаса до алуминиеви и сгъваеми модели, какъвто и тип да търсите, разгледайте нашата гама. Те ще се впишат перфектно във вашето градинско пространство, от класически до модерни вкусове, какъвто и вид да търсите, ще ви помогнем.

Ние поддържаме нашата гама от години наред и с оглед на това сме изградили силна репутация за качеството на продуктите. Така че, ако имате някакви въпроси или нужда от повече информация относно градинските шезлонги, се свържете с нашия екип.

 

Дървени шезлонги

Нашите дървени шезлонги ще осигурят комфорт, но и са чудесно изявление за вашата външна зона. Изборът от модели, които предлагаме, са удобни и ще ви осигурят стилен облик на вашата градина. За изработката им се използва качествен дървен материал и могат да останат на открито през цялата година, така че винаги да са готови за употреба. Разгледайте нашите дървени градински шезлонги, за да намерите този, който ще ви хареса.

 

Пластмасови шезлонги

Пластмасовите шезлонги са предпочитан вариант, защото са леки и изключително издръжливи. Те са идеалният вариант, когато търсите бюджетно решение за градински мебели. Също така те могат да се използват до басейна и дори на плажа, защото пластмасата е устойчива на слънце и вода.

 

Алуминиеви шезлонги

Разполагаме с градински шезлонги, които са изработени от устойчива на корозия алуминиева рамка и текстилен плат. Материята е издръжлива, отблъскваща влагата и устойчива на петна. Алуминиевите модели са леки и елегантни и лесно ще допълнят модерните градински комплекти.

 

Сгъваеми шезлонги

Сгъваемите шезлонги са чудесни в случаите, когато разполагате с малко място за съхранение. Освен това те могат да се преместват лесно. Просто ги сгъвате и отивате там, където е слънцето. Сгъваемите модели са идеални за вашия дом, балгодарение на своята комбинация от практичност, комфорт и стил. Те ви спестяват място и изискват минимална поддръжка. Освен това са изключително издръжливи, устойчиви на атмосферни влияния и гарантират дълголетие.

Пластмасов шезлонг ЕДЕН

Пластмасов шезлонг Еден с подлакътници и 4-позиционна облегалка. Тръбна конструкция от полипропилен. UV устойчив. Добра цена,купи онлайн!

Пластмасов шезлонг АЛФА

Пластмасов шезлонг Алфа с подлакътници, 4-позиционна облегалка, покрит със сменяем синтетичен текстил. Тръбна конструкция - полипропилен.

Пластмасов шезлонг АТЛАНТИКО

Пластмасов шезлонг за градина Атлантико с 4-позиционна облегалка, дишащ сменяем синтетичен текстил, колелца, матово покритие. Онлайн цена !

Алуминиев шезлонг WE281

Алуминиев, текстилен шезлонг WE281. Цветове - син, бял и бежов. Стилен и елегантен дизайн. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев шезлонг WE264

Алуминиев шезлонг WE264 с текстил. Цветове – син, бял и кафяв. Стилен и елегантен дизайн. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Дървен шезлонг WE225

Дървен шезлонг WE225 от бук. Стилен и елегантен дизайн. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Дървен шезлонг WE2299

Дървен шезлонг с колелца от акация WE2299. Стилен и елегантен дизайн. Високо качество. Поръчай онлайн сега от Arexim Garden!

Пластмасов шезлонг L003

Шезлонг с 4-позиционна облегалка. Изработен от полипропилен, подходящ за интериор и екстериор. Купи на изгодна цена онлайн от Арексим Гарден

Синтетичен текстил за шезлонг АТЛАНТИКО

Синтетичен текстил за шезлонг АТЛАНТИКО с профили. Високо качество на изработка. Купи онлайн от Arexim Garden на добра цена!

Синтетичен текстил за шезлонг АЛФА/ОМЕГА

Синтетичен текстил за шезлонги АЛФА и ОМЕГА с профили.Високо качество на изработка. Купи от производител Arexim Garden на добра цена.

Сенник за шезлонг АЛФА/ОМЕГА/ЕДЕН/ТРОПИКО

Пластмасов сенник за шезлонг със синтетичен текстил, подходящ за шезлонг АЛФА, ОМЕГА, ЕДЕН и ТРОПИКО. Купи от Arexim Garden!

Пластмасов шезлонг ТРОПИКО

Шезлонг без подлакътници с увеличена височина на седалката и 4-позиционна облегалка, конструкция от полипропилен. Купи от Arexim Garden!

Пластмасов шезлонг ОМЕГА

Шезлонг без подлакътници Омега с увеличена височина на седалката, тръбна конструкция от полипропилен с UV добавки, с 4-позиционна облегалка.

Подлакътник за шезлонг АТЛАНТИКО

Подлакътник за шезлонг АТЛАНТИКО изработен от полипропилен с фибростъкло. Закрепва се за шезлонга чрез винтове. Матово покритие. Купи сега!