Маси - 226 продукта в категорията

Маси за дом, градина, заведение

Ние от Arexim Garden предлагаме богато разнообразие от маси  за градина, ресторант, бар, кафе и дом (тапезни, холни, сгъваеми)! При нас ще намерите удобни и функционални маси.

Този вид мебел може да бъде чудесно допълнение към интериора на закрити и открити пространства, без значение какво ще е нейното предназначение. Тя е сърцето на всяка компания, която се събира около нея, за да се храни или забавлява. Това е мебел, която е неизменна част от обзавеждането на всеки дом, ресторант, заведение, бар, градина. Именно за това могат да бъдат открити модели с всякаква форма като кръгли, правоъгълни, квадратни в комбинация от различни размери и материали.

Красиви и функционални маси

Обзавеждането на всяко ново помещение е свързано с избора на правилните мебели, които да отговарят на неговото предназначение. Тук, в Арексим Гарден имаме богат избор от красиви и функционални маси, предназначени за барове, кетъринг, дейности на открито. Предлагаме модели с редица размери, стилове и функции, така че няма да имате проблеми с намирането на подходящата. Нашите предложения отговарят на оформлението, декора и нуждите, които имате. Разгледайте нашите плотове и основи, които могат да бъдат комбинирани по красив и уникален начин, ако търсите нещо специално.

Бар маси

Този вид мебел е удачна както за различен тип заведения, така и за Вашия дом. Тя осигурява голямо удобство, независимо дали се използва в увеселително заведения или в домашна обстановка. От елегантни и съвременни, до традиционни модели, възползвайте се от нашите предложения, за да намерите бързо перфектната бар маса за Вашите нужди. Освен това изберете между няколко варианта на материали, включително стъкло, метал, дърво, полимер. Много от тях имат съответстващи бар столове, които също могат да бъдат закупени отделно, ако е необходимо.

Кетъринг маси

Организирането на масови мероприятия свързани с хранене, както и някои развлекателни дейности изискват употребата на временно обзавеждане, като допълнителни столове. Ако вече сте ги набавили, от нас може да се оборудвате и с подходящи маси за кетъринг. Те са сгъваеми, така че могат да бъдат настроени бързо и да се съхраняват безпроблемно. Изработката им включва употребата на пластмаса и алуминий. Тези материали са леки, здрави и устойчиви на вода. Те са идеални както за дейности на открито, като пикник и къмпинг, така и на закрито. Теглото и е леко, а пренасянето лесно.

Основи и плотове за маси

От ресторанти и заведения до кафенета и закусвални, масито, които използвате не служат само за поставяне на храната и напитките. Те поддържат имиджа Ви пред Вашите клиенти и гости. Създайте невероятна обстановка, като изберете перфектните плотове и основи за Вашето заведение. Ние имаме основи с всякаква форма, размер и материал на изработка. Основите, които предлагаме са в няколко варианта на височина. Тези за бар плотовете са съобразени с размерите на столовете, за оптимално удоволствие и удовлетворение на гостите. Опциите за основа, които предлагаме са безкрайни. От кръгли, до кръстосани и четирикраки, всички те са здрави и с елегантен дизайн.

Ниска маса Комодо

Ниска маса Комодо пластмасова от полипропилен с фибростъкло и UV защита. Различни цветове. Поръчай онлайн от Арексим Гарден. Ниска маса Комодо пластмасова от полипропилен с фибростъкло и UV защита. Различни цветове. Поръчай онлайн от производител Арексим Гарден.

Маса КЮБ

Пластмасова градинска маса модел Кюб с плот DurelTOP. Прахово боядисана квадратна алуминиева конструкция. Регулиране на краката. Поръчай !

Маса АЛОРО 140

Разтегателна пластмасова маса Алоро с плот DurelTOP. Прахово боядисана алуминиева конструкция. Регулиране на височината. Поръчай онлайн !

Маса ПОП

Ниска пластмасова маса модел Поп от полипропилен с фибростъкло и UV устойчива. Матово покритие, може да се стифира. Поръчай онлайн !

Маса ШПРИЦ

Кръгла пластмасова маса модел Шприц. Произвежда се в две височини 73 см и 40 см. Матово покритие и противоплъзгащи крачета. Поръчай Онлайн!

Маса КЛИП

Разглобяема пластмасова маса Клип с квадратен плот DURELTOP. Възможност за регулиране на височината. Поръчай онлайн на добра цена!

Основа за маса Джар

Метална основа за маса Джар изработена от стомана и избор на цвят по RAL. Подходяща за различни видове плотове за маса. Добра онлайн цена !

Основа за маса Слипира

Основа за маса Слипира изработена от инокс подходяща за плотове с различна форма и материал. За открито и закрито. Добра онлайн цена !

Основа за маса Диаманте

Основа за маса Диаманте е изработена от инокс с основа осмоъгълник. Стойката е подходяща за плотове с различна форма и материал. Купи сега !

Основа за маса Олимпия

Основа за маса Олимпия изработена от чугун. Стабилна основа от четири свързани крака. Позволява плотове с различна форма и размери.

Основа за маса Вертиго

Основа за маса Вертиго с конична форма изработена от алуминий. Тегло 20 кг. Позволява монтаж на плотове с различна форма. Купи онлайн сега !

Маса YM

Дървена маса Маса YM с допълнителен въртящ се плот ИРОКО - Африкански ТИК. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Маса AKDM

Дървена маса Маса AKDM с допълнителен въртящ се плот ИРОКО - Африкански ТИК. Поръчай онлайн на добра цена от проиводител- Arexim Garden!

Маса AKOM

Дървена маса Маса AKOM с допълнителен въртящ се плот ИРОКО - Африкански ТИК. Поръчай онлайн на добра цена от проиводител- Arexim Garden!

Маса SQ T

Дървена маса Маса SQ T с допълнителен въртящ се плот ИРОКО - Африкански ТИК. Поръчай онлайн на добра цена от проиводител- Arexim Garden!

Маса RND T

Дървена маса Маса RND T с допълнителен въртящ се плот ИРОКО - Африкански Тик. Поръчай онлайн на добра цена от проиводител- Arexim Garden!

Бар маса BT SQ

Дървена бар маса Маса BT SQ с плот ИРОКО - Африкански Тик. Високо качество. Поръчай онлайн на добра цена от проиводител- Arexim Garden!

Бар маса BT RO

Дървена бар маса Маса BT RO с плот ИРОКО - Африкански Тик. Високо качество. Поръчай онлайн на добра цена от проиводител- Arexim Garden!

Маса SDSIV200

Маса SDSIV200 от полиетилен със плот от закалено стъкло или HPL ламинат. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Маса SDLRD070

Маса от полиетилен с бял плот от HPL ламинат. Плотът може да бъде кръгъл или квадратен. Купи онлайн на Топ цена от прозводител Arexim Garden!

Маса SDDUK070

Ниска маса SDDUK070 пластмасова от полипропилен. Високо качество. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Арексим Гарден.

Основа за маса AT006

Основа за маса AT006-200 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT005

Основа за маса AT005 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT004

Основа за маса AT004-172 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT003

Основа за маса AT003-126 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT002

Основа за маса AT002-119 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT001

Основа за маса AT001-098 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Маса с ПВЦ оплетка WE6798

Маса с ПВЦ оплетка WE6798-636 с алуминиева конструкция. Високо качество. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Метална маса GS20047

Метална маса GS20047-059 от стомана в черен цвят. Качественна изработка. Поръчай онлайн на достъпна цена от производител - Arexim Garden!

Основа за маса GS9003

"Основа за маса GS9003-093 изработена от алуминий в черен цвят. Високо качество. Купи онлайн на достъпна цена от прозводител - Arexim Garden! "

Основа за маса GS9002

"Основа за маса GS9002-079 изработена от алуминий. Цвят:Сребрист. Високо качество. Купи онлайн на достъпна цена от прозводител Arexim Garden! "

Бар маса WE5197

Бар маса от стомана и дърво WE5203. Различни цветове: сив,черен. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от производител Arexim Garden!

Бар маса WEM154

Бар маса WEM154-226 изработена от метал с дървесен вид и плот от МДФ. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от производител Arexim Garden!

Основа за маса WE233

Основа за маса WE233-149 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 5.1 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE052

Основа за маса WE052-096 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.8 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE012

Основа за бар маса WE012-074 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.9 кг. и качествена изработка. Купи онлайн сега!

Основа за маса WE011

Основа за маса WE011 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.7 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE053

Основа за маса WE053 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 2.2 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE232

Основа за маса WE232 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.9 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE231

Основа за маса WE231 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.6 кг. и качествена изработка. Виж онлайн сега!

Основа за маса WE036

Основа за маса WE036 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE038

Основа за маса WE038 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WEM66

Основа за маса WEM66 от Arexim Garden е изработена от Стоманa. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WEM662

Основа за бар маса WEM662 от Arexim Garden е изработена от Стоманa. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WEM677

Основа за маса WEM677 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа - 11.2 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WEM681

Основа за маса WEM681 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WEM680

Основа за бар маса WEM680 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE061

Основа за маса WE061 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE071

Основа за маса WE071 от Arexim Garden е изработена от чугун . Стабилна основа  и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE072

Основа за маса WE072-084

Основа за маса WE031

Основа за маса WE031 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа - кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE030

Основа за маса WE030 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE073

Основа за маса WE073 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE0730

Основа за маса WE0730 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE0731

Основа за бар маса WE0731 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE0732

Основа за бар маса WE0732 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!105

Основа за бар маса WE0310

Основа за маса WE0310 от Arexim Garden е изработена от чугун. Високо качество на ТОП цена. Виж повече онлайн!

Основа за бар маса WE0477

Основа за маса WE0477от Arexim Garden е изработена от чугун. Високо качество на СУПЕР цена. Поръчай онлайн!

Основа за бар маса WE047

Основа за бар маса WE047 от Arexim Garden е изработена от чугун. Цвят:черен. Поръчай онлайн сега на ТОП цена!

Основа за маса WE067

Основа за маса WE067 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!