Основи за маси - 57 продукта в категорията

Избора на плот за маса е само половината от уравнението, когато става въпрос за обзавеждане. Те се нуждаят от нещо, на което да се поставят, за да стоят здраво на земята. Ние разполагаме с различни основи за маси, в зависимост от вашите нужди.

Всички основи за маси в Арексим Гарден са висококачествени, изработени от стомана или чугун. Предлагат се в голямо разнообразие от стилове, от класически до съвременен.

Ние сме уникални с това, че не предлагаме само един тип или размер основи за маси. Вместо това ние обхващаме всичко - от високи основи до стойки за стандартни и ниски масички. Всички те се предлагат на достъпна цена, което ви позволява да вложите повече от бюджета си за жизненоважно кухненско оборудване и декор.

Голяма разнообразие от стойки и основи за маси в Арексим Гарден

Придайте на пространството своя личен щрих, като изберете подходящите основи за маси от Арексим Гапден. Ние предлагаме варианти с кръстосана, кръгла, квадратна и Т-образна стойка, които се допълват с различните плотове за маси, които имаме в наличност. Много от нашите основи са предназначени за бар маси, за да се настанят по-удобно клиентите във вашия бар, клуб или кръчма.

Ако търсите свеж, смел външен вид, имаме основи за маси в черно, хром, полирана неръждаема стомана, сребърен и сив цвят, за да съответстват на съществуващия декор във вашето кафене, закусвалня или друго място.

Налични са както високи стойки, така и такива със стандартен размер. Можете да обзаведете всякакъв тип заведение с нашите предложения. Можете също така да разгледате нашите градински чадъри и основи за монтаж на открито.

Метални основи за маси

Арексим Гарден може гордо да се похвали с огромен избор от метални основи за маси. Имаме чугунени, стоманени и алуминиеви стойки с различни форми и орнаменти. Нашите основи за маси от алуминий са изключително популярни сред хората в хотелиерската индустрия поради няколко причини:

Нашите основи за маси от неръждаема стомана осигуряват перфектна опора, като  също придават и модерен дизайн. Предлаганата от нас стоманена гама е идеална за всеки, който иска да обзаведе модерно заведение.

Чугунени основи за маси

Те са изключително издръжлива и здрава опция при обзавеждане на вашия голям ресторант, кафене или нощен клуб. Тези основи се предлагат с височина на стандартна или бар маса, а към тях лесно се монтират правоъгълни, квадратни или кръгли плотове. Характерното за тях е, че са в черен цвят, който може да прикрива образувалите се с времето драскотини по повърхността им.

Чугунените основи за маси са подходящи за обзавеждане в класически стил, защото конструкцията на много от тях включва изящни орнаменти. Освен това има модели с изчистени линии, предназначени за модерна обстановка.

Основа за маса Джар

Метална основа за маса Джар изработена от стомана и избор на цвят по RAL. Подходяща за различни видове плотове за маса. Добра онлайн цена !

Основа за маса Слипира

Основа за маса Слипира изработена от инокс подходяща за плотове с различна форма и материал. За открито и закрито. Добра онлайн цена !

Основа за маса Диаманте

Основа за маса Диаманте е изработена от инокс с основа осмоъгълник. Стойката е подходяща за плотове с различна форма и материал. Купи сега !

Основа за маса Олимпия

Основа за маса Олимпия изработена от чугун. Стабилна основа от четири свързани крака. Позволява плотове с различна форма и размери.

Основа за маса Вертиго

Основа за маса Вертиго с конична форма изработена от алуминий. Тегло 20 кг. Позволява монтаж на плотове с различна форма. Купи онлайн сега !

Основа за маса AT006

Основа за маса AT006-200 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT005

Основа за маса AT005 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT004

Основа за маса AT004-172 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT003

Основа за маса AT003-126 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT002

Основа за маса AT002-119 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса AT001

Основа за маса AT001-098 изработена от алуминий . Различни цветове: бяло и черно. Купи онлайн на добра цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса GS9003

Основа за маса GS9003 изработена от алуминий в черен цвят. Високо качество. Купи онлайн на достъпна цена от прозводител - Arexim Garden!

Основа за маса GS9002

Основа за маса GS9002 изработена от алуминий. Цвят:Сребрист. Високо качество. Купи онлайн на достъпна цена отArexim Garden!

Основа за маса WE233

Основа за маса WE233-149 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 5.1 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE052

Основа за маса WE052 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.8 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE012

Основа за бар маса WE012 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.9 кг. и качествена изработка. Купи онлайн сега от Arexim Garden!

Основа за маса WE011

Основа за маса WE011 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.7 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE053

Основа за маса WE053 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 2.2 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE232

Основа за маса WE232 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.9 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE231

Основа за маса WE231 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.6 кг. и качествена изработка. Виж онлайн сега!

Основа за маса WE036

Основа за маса WE036 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE038

Основа за маса WE038 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WEM66

Основа за маса WEM66 от Arexim Garden е изработена от стоманa. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WEM677

Основа за маса WEM677 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа - 11.2 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WEM681

Основа за маса WEM681 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WEM680

Основа за бар маса WEM680 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE061

Основа за маса WE061 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE071

Основа за маса WE071 от Arexim Garden е изработена от чугун . Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE072

Основа за маса WE072 е изработена от чугун . Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE031

Основа за маса WE031 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа - кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE030

Основа за маса WE030 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE073

Основа за маса WE073 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE0730

Основа за маса WE0730 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE0731

Основа за бар маса WE0731 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE0732

Основа за бар маса WE0732 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE0310

Основа за маса WE0310 от Arexim Garden е изработена от чугун. Високо качество на ТОП цена. Виж повече онлайн!

Основа за бар маса WE047

Основа за бар маса WE047 от Arexim Garden е изработена от чугун. Цвят:черен. Поръчай онлайн сега на ТОП цена!

Основа за маса WE067

Основа за маса WE067 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE0681

Основа за маса WE0681 от Arexim Garden е изработена от стомана. Стабилна основа и качествена изработка.Цвят: Черен. Купи онлайн!

Основа за маса WE068

Основа за маса WE068 е изработена от стомана. Високо качество на изработка на ТОП цена. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Основа за бар маса WE050

Основа за бар маса WE050 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE076

Основа за маса WE076 е изработена от чугун. Високо качества на ТОП цена. Поръчай онлайн сега от Arexim Garden!

Основа за маса WE078

Основа за маса WE078 от Arexim Garden е изработена от чугун. Прецизна изработка. Цвят: Черен. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE074

Основа за маса WE074 от Arexim Garden е изработена от чугун. Стабилна основа на Супер цена. Цвят: Черен. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE079

Основа за маса WE079 е изработена от чугун.Прецизна изработка, размери 40х49.Цвят:Черен. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Основа за маса АЙСБЕРГ

Основа за маса от анодизиран или прахово боядисан алуминий. Стил и практичност. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Основа за маса БРЕЙК

Основа за маса от прахово боядисан алуминий с верзалитов плот. Практичност и стил на ТОП цена от Arexim Garden! Поръчай сега!

Основа за маса ФЛЮТ

Основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий, поставя се една до друга. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Бар основа за маса ФИОРЕ

Бар основа за маса от прахово боядисан алуминий, с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Основа за маса ФИОРЕ

Основа за маса от прахово боядисан алуминий с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Бар основа за маса ИБИСКО

Бар основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий, с възможност за нивелиране и поставяне една до друга. Практична и стилна.

Основа за маса ИБИСКО

Основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Стил и практичност. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Бар основа за маса КАЛИЧЕ

Бар основа за маса от прахово боядисан алуминий, с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden сега!

Основа за маса КАЛИЧЕ

Основа за маса от прахово боядисан алуминий с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden сега!

Двойна основа за маса СКУДО

Двойна основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden сега!

Бар основа за маса СКУДО

Бар основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Предлага здравина и надеждност. Поръчай онлайн на ТОП цена о Arexim Garden!

Основа за маса СКУДО

Основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Здрава, надеждна, достъпна. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!