Мебели - 340 продукта в категорията

Интериорният дизайн е повече от боя и доста възглавници. Добрият дизайн има силата да променя начина, по който живеем, работим и се забавляваме. Може да ни мотивира, да ни направи по-продуктивни и да ни помогне да се организираме. Само с правилния подбор на мебели, може да се постигне добър дизайн. При нас ще откриете обзавеждане за дома и градината, което пасва на всякакъв бюджет и идеи. Независимо дали се местите в ново жилище или искате да освежите текущото си, обзавеждането на своя дом може да бъде забавно и вълнуващо изживяване. При нас ще намерите предложения обзавеждане на всяка стая.

Столове, фотьойли, дивани

Всяка стая във Вашия дом има своето собствено предназначение. Това основно се постига чрез различните мебелите, които поставяте в нея. За кухнята предлагаме столове от масивна дървесина с лаково покритие. За всекидневната сме снабдени с тапицирани столове. За открити пространства като двор и градина имаме различни пластмасови и сгъваеми столове. Фотьойли и дивани са типично обзавеждане за всеки хол. За да задоволим всякакви нужди, предлагаме дивани с елегантен и модерен дизайн. Също така имаме големи и меки дивани, подходящи за ефективна отмора и релакс. Комплектът няма да е пълен ако към дивана не добавим и фотьойли. Този вид мека мебел придава завършен вид на Вашия хол.

Маси

Винаги бъдете готови за гостите на вечеря с трапезария, обзаведена в стил. Има нещо специално в споделянето на храна в красива обстановка. Подберете правилните мебели, така че да направете Вашата трапезария място, където можете да създавате спомени с най-близките си. Не се колебайте, а изберете красива и голяма маса, около която да се събирате с Вашето семейство или гости. Имаме маси във всякакви форми и размери, но независимо дали търси кухненска, масичка за кафе, холна маса или такава, за Вашата градина. При нас ще намерите каквото Ви трябва:

Шезлонги, пейки и хамаци

За да може да превърнете градината в място за активна почивка, трябва да използваме правилните мебели. Отпуснете се след тежък работен ден или се насладете на следобедна дрямка, като купите от нас удобен хамак. Седнете за отмора от работата или за да изпиете кафето си в градината на комфортна пейка. Запалените градини също могат да изберат градинска пейка, на която да седят любувайки се на своята труд. С предлаганите от нас шезлонги ще имате възможност да правите слънчеви бани или да четете книга на чист въздух. Всички градински мебели могат да бъдат комбинирани с удобни и меки възглавници.

Градински комплекти

Нашата фантастична гама от мебели за градина ще отговори на Вашия стил. Разполагаме с градински комплекти за двор и тераса. Те добавят елегантност и място за почивка. Идеални за споделяне на храна и напитки със семейството и приятелите. Нашите градински дивани са удобно място на което може да се изтегнете. Имаме четири- и шест местни градински комплекти. Разполагаме с двуместни комплекти, които може да поставите на балкон или в двор с ограничено пространство. Всички модели са произведени от ратан или друг устойчив на влага и термично въздействие материал.

Разгледайте всички продукти предлагани от Arexim Garden!

Бар стол WE5148

Изцяло метален бар стол WE5148 Различни цветове: бяло,черно. Високо качество . Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Табуретка WE5195

Табуретка WE5195 от стомана с основа с четири крака. Цветове: бял,черен,сив. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Табуретка WE7042

Табуретка WE7042-063 с тапицерия с основа с четири крака. Различни цветове. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Табуретка WEM408

Черна табуретка от стомана с пластмасова седалка, колелца и регулиране на височината. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Табуретка WEМ406

Черна табуретка от стомана с тапицерия, колелца и регулиране на височината. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Табуретка WE550

Табуретка от стомана с пластмасова седалка WE550. Различни цветове: бял, черен. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Табуретка WE7153

Табуретка от многослойна дървесина WE7153. Различни цветове: бяло, бежаво. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар маса WE5197

Бар маса от стомана и дърво WE5197. Различни цветове: сив, черен. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Бар маса WEM154

Бар маса WEM154 изработена от метал с дървесен вид и плот от МДФ. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE2401

Модерен комплект изработен от стомана и ПВЦ оплетка. Съдържа два стола и маса. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE240

Плетен комплект WE240 от стомана и ПВЦ. Съдържа четири стола и маса. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE5151

Тапициран комплект WE5151 изработен от стомана . Съдържа - шест стола и маса. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Комплект WE6734

Комплект WE6734 изработен от алуминий и ПВЦ оплетка. Съдържа - диван двойка, два фотьойла и маса. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Комплект WE676

Комплект WE676 изработен от алуминий и ПВЦ оплетка. Съдържа - диван двойка, два фотьойла и маса. Поръчай сега онлайн от Arexim Garden!

Комплект WE6851

Комплект WE6851 изработен от алуминий и ПВЦ оплетка. Съдържа - диван двойка, два фотьойла и маса. Поръчай сега онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев шезлонг WE281

Алуминиев, текстилен шезлонг WE281. Цветове - син, бял и бежов. Стилен и елегантен дизайн. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев шезлонг WE264

Алуминиев шезлонг WE264 с текстил. Цветове – син, бял и кафяв. Стилен и елегантен дизайн. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Дървен шезлонг WE225

Дървен шезлонг WE225 от бук. Стилен и елегантен дизайн. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Дървен шезлонг WE2299

Дървен шезлонг с колелца от акация WE2299. Стилен и елегантен дизайн. Високо качество. Поръчай онлайн сега от Arexim Garden!

Офис стол WEO278

Офис стол с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO278. Стилен и елегантен дизайн. Купи онлайн от производител Arexim Garden!

Офис стол WEO573

Кожен офис стол с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO573. Функция релакс. Цвят - черен, авана. Купи онлайн от Arexim Garden!

Офис стол WEO285

Офис стол с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO285. Функция осем точков масаж. Купи онлайн на топ цена - Arexim Garden!

Офис стол WEO516

Офис стол от текстил с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO516. Добро качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Офис стол WEO225

Офис стол от текстил с колела, подлакътници и регулиране на височината WEO225. Супер качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Посетителски стол WЕ553

Посетителски стол с хромирана метална конструкция и тапицерия WЕ553. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Посетителски стол WEO558

Посетителски стол с хромирана метална конструкция и тапицерия от кожа WEO558. Високо качество. Поръчай онлайн с Arexim Garden!

Посетителски стол WEO549

Посетителски стол със стоманена конструкция и седалка и облегалка от полопропилен WEO549. Купи онлайн от Arexim Garden!

Посетителски стол WEO550

Посетителски стол със стоманена конструкция и тапицирана седалка и облегалка WEO550. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Посетителски стол WEO557

Посетителски стол със стоманена конструкция с мрежа на облегалката WEO557. Високо качество. Купи онлайн от Arexim Garden!

Възглавница за шезлонг WE225

Възглавница за шезлонг WE225-129. Високо качество. Изключително мека и удобна. Поръчай онлайн на добра цена отArexim Garden!

Възглавница за шезлонг WE224

Възглавница за шезлонг WE224. Високо качество. Изключително мека и удобна. Поръчай онлайн на добра цена от производител - Arexim Garden!

Възглавница за шезлонг WE2017

Възглавница за шезлонг WE2017. Високо качество. Изключително мека и удобна. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE206H

Възглавница за стол WE206H. Високо качество. Изключително мека и удобна. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE206L

Възглавница за стол WE206L. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на достъпна цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE205L

Възглавница за стол WE205L. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на достъпна цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE205H

Възглавница за стол WE205H. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на достъпна цена от производител - Arexim Garden!

Възглавница за стол WE6649

Възглавница за стол WE6649. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на достъпна цена от производител | Arexim Garden!

Възглавница за стол WEA672

Възглавница за стол WEA672. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на достъпна цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE203

Текстилна възглавница за стол WE203-008. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на добра цена от производител Arexim Garden!

Възглавница за стол WE201

Текстилна възглавница за стол WE201. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE204

Текстилна възглавница за стол WE204. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Възглавница за стол WE212

Текстилна възглавница за стол WE212. Високо качество. Мека и удобна на допир. Поръчай онлайн на добра цена от производител Arexim Garden!

Основа за чадър WE931

Кръгла основа за чадър 50 см, изработена от боядисан цимент. Високо качество. Поръчай онлайн на достъпна цена от Arexim Garden!

Основа за чадър WE9313

Кръгла основа за чадър WE9313 - 50 см, изработена от боядисан цимент WE9313. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър със странично рамо 300x300см.WE900

Алуминиев чадър със странично рамо 300x300см WE900 от текстил и полиестер. Високо качество. Купи онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 400x400см.WE908

Алуминиев чадър 400x400см WE908 от текстил и полиестер. Цвят – бял, черен. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 300x300см.WE907

Алуминиев чадър 300x300см WE907 от текстил и полиестер. Цвят – бял, черен. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър със странично рамо Ф300см.WE906

Алуминиев чадър със странично рамо 300см WE906 от текстил и полиестер. Различни цветове. Купи онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър Ф200см.WE925

Алуминиев чадър Ф200см WE925 от текстил и полиестер. Различни цветове. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър Ф300см.WE926

Алуминиев чадър Ф300см WE926 от текстил и полиестер. Различни цветове. Високо качество. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Алуминиев чадър 300x300 см.WE920

Алуминиев чадър 300x300 см.WE920 от текстил .Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Дървен чадър Ф200 см.WE914

Дървен чадър Ф200 см WE914 от текстил и полиестер. Цвят: екрю. Високо качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Дървен чадър 200x200 см.WE913

Дървен чадър 200x200 см.WE913 от текстил и полиестер. Цвят: екрю. Топ качество. Купи онлайн на добра цена от Arexim Garden!

Основа за маса WE233

Основа за маса WE233-149 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 5.1 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE052

Основа за маса WE052 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.8 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за бар маса WE012

Основа за бар маса WE012 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.9 кг. и качествена изработка. Купи онлайн сега от Arexim Garden!

Основа за маса WE011

Основа за маса WE011 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.7 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE053

Основа за маса WE053 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 2.2 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE232

Основа за маса WE232 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.9 кг. и качествена изработка. Поръчай онлайн сега!

Основа за маса WE231

Основа за маса WE231 от Arexim Garden е изработена от алуминий. Стабилна основа - 3.6 кг. и качествена изработка. Виж онлайн сега!