Мебели - 346 продукта в категорията

Интериорният дизайн е повече от боя и доста възглавници. Добрият дизайн има силата да променя начина, по който живеем, работим и се забавляваме. Може да ни мотивира, да ни направи по-продуктивни и да ни помогне да се организираме. Само с правилния подбор на мебели, може да се постигне добър дизайн. При нас ще откриете обзавеждане за дома и градината, което пасва на всякакъв бюджет и идеи. Независимо дали се местите в ново жилище или искате да освежите текущото си, обзавеждането на своя дом може да бъде забавно и вълнуващо изживяване. При нас ще намерите предложения обзавеждане на всяка стая.

Столове, фотьойли, дивани

Всяка стая във Вашия дом има своето собствено предназначение. Това основно се постига чрез различните мебелите, които поставяте в нея. За кухнята предлагаме столове от масивна дървесина с лаково покритие. За всекидневната сме снабдени с тапицирани столове. За открити пространства като двор и градина имаме различни пластмасови и сгъваеми столове. Фотьойли и дивани са типично обзавеждане за всеки хол. За да задоволим всякакви нужди, предлагаме дивани с елегантен и модерен дизайн. Също така имаме големи и меки дивани, подходящи за ефективна отмора и релакс. Комплектът няма да е пълен ако към дивана не добавим и фотьойли. Този вид мека мебел придава завършен вид на Вашия хол.

Маси

Винаги бъдете готови за гостите на вечеря с трапезария, обзаведена в стил. Има нещо специално в споделянето на храна в красива обстановка. Подберете правилните мебели, така че да направете Вашата трапезария място, където можете да създавате спомени с най-близките си. Не се колебайте, а изберете красива и голяма маса, около която да се събирате с Вашето семейство или гости. Имаме маси във всякакви форми и размери, но независимо дали търси кухненска, масичка за кафе, холна маса или такава, за Вашата градина. При нас ще намерите каквото Ви трябва:

Шезлонги, пейки и хамаци

За да може да превърнете градината в място за активна почивка, трябва да използваме правилните мебели. Отпуснете се след тежък работен ден или се насладете на следобедна дрямка, като купите от нас удобен хамак. Седнете за отмора от работата или за да изпиете кафето си в градината на комфортна пейка. Запалените градини също могат да изберат градинска пейка, на която да седят любувайки се на своята труд. С предлаганите от нас шезлонги ще имате възможност да правите слънчеви бани или да четете книга на чист въздух. Всички градински мебели могат да бъдат комбинирани с удобни и меки възглавници.

Градински комплекти

Нашата фантастична гама от мебели за градина ще отговори на Вашия стил. Разполагаме с градински комплекти за двор и тераса. Те добавят елегантност и място за почивка. Идеални за споделяне на храна и напитки със семейството и приятелите. Нашите градински дивани са удобно място на което може да се изтегнете. Имаме четири- и шест местни градински комплекти. Разполагаме с двуместни комплекти, които може да поставите на балкон или в двор с ограничено пространство. Всички модели са произведени от ратан или друг устойчив на влага и термично въздействие материал.

Разгледайте всички продукти предлагани от Arexim Garden!

HPL плот АНТРАЦИТ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Здрав и устойчив плот за маса при всякакви условия. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

HPL плот КАФЕ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Устойчив при всякаква употреба. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

HPL плот БЯЛ

HPL плот за маса, дебелина 12 мм, с втулки. Здравина и надеждност на плота. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

HPL плот СИВ

HPL плот за маса СИВ, дебелина 12 мм, с втулки. Качество и надеждност на плота. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Основа за маса АЙСБЕРГ

Основа за маса от анодизиран или прахово боядисан алуминий. Стил и практичност. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Основа за маса БРЕЙК

Основа за маса от прахово боядисан алуминий с верзалитов плот. Практичност и стил на ТОП цена от Arexim Garden! Поръчай сега!

Основа за маса ФЛЮТ

Основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий, поставя се една до друга. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Бар основа за маса ФИОРЕ

Бар основа за маса от прахово боядисан алуминий, с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Основа за маса ФИОРЕ

Основа за маса от прахово боядисан алуминий с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Бар основа за маса ИБИСКО

Бар основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий, с възможност за нивелиране и поставяне една до друга. Практична и стилна.

Основа за маса ИБИСКО

Основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Стил и практичност. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Бар основа за маса КАЛИЧЕ

Бар основа за маса от прахово боядисан алуминий, с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden сега!

Основа за маса КАЛИЧЕ

Основа за маса от прахово боядисан алуминий с възможност за нивелиране. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden сега!

Двойна основа за маса СКУДО

Двойна основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden сега!

Бар основа за маса СКУДО

Бар основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Предлага здравина и надеждност. Поръчай онлайн на ТОП цена о Arexim Garden!

Пластмасов стол Р011

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Стилен дизайн и комфортна форма. Купете сега от Arexim Garden!

Пластмасов стол Р010

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Стилен дизайн и устойчивост. Подари си комфорт - Arexim Garden

Пластмасов стол Р017

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Модерен дизайн за ценители на естетиката. Купете сега!

Пластмасов стол с метални крака Р009

Стол със седалка от поликарбонат и стоманени крака. Стилен и удобен, допринасящ със стил и естетическо удовлетворение. Купете сега!

Пластмасов стол Р008

Стол от поликарбонат и добавки за устойчивост на UV лъчи. Изчистен дизайн в палитра от цветове. Поглезете се сега с Arexim Garden!

Пластмасов стол с метални крака Р007

Стол със седалка от поликарбонат и стоманени крака. Позволете си комфорт и стил с този естетически задоволяващ модел от Arexim Garden!

Пластмасов стол Р006

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Изчистен дизайн, подходящ за всяко помещение. Подарете си стил!

Пластмасов стол Р005

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Екстравагантен дизайн, подходящ за любители на модерната естетика.

Пластмасов стол Р004

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Екстравагантен дизайн, подходящ за любители на модерната естетика.

Основа за маса СКУДО

Основа за маса с чупещо рамо, прахово боядисан алуминий. Здрава, надеждна, достъпна. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden!

Пластмасов стол с дървени крака Р003

Стол с пластмасова седалка и крака от бук в множество цветове. Подарете си комфорт и стил с този модерен модел. Arexim Garden

Пластмасов стол Р002

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Класически дизайн в палитра от цветове. Подарете си комфорт!

Пластмасов стол Р001

Стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Модерна конструкция за любители на съвременната естетика.

Плот KBANA Taupe Cerclé Inox

Плот за маса KBANA за външни условия. Подходящ за големи градини и тераси. Изтънчен и различен дизайн. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот SIENNA Cerclé Laiton

Плот за маса за външни условия. Уникални шарки на плота за дистинктивност. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот CITY Cerclé Inox

Плот за маса за външни условия. Подходящ за различни модели маси от сериите ни - високо качество и надеждност. Поръчай от Arexim Garden!

Плот MARBRE DE GENES Cerclé Laiton

Плот за маса за външни условия. Богат избор от цветове и дизайн. Високо качество на изработка. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот VICHY Rouge Cerclé Inox

Плот за маса за външни условия. Подходящ избор за широк диапазон от основите за маси, които предлагаме. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Основа за чадър ø60

Кръгла основа за чадър ø60 см, изработена от боядисан цимент, цвят: черен. Подходяща за навън. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Основа за чадър ø55

Кръгла основа за чадър ø55 см, изработена от боядисан цимент, цвят: черен.Поръчай онлайн от производител Arexim Garden!

Плот MARBRE DE SICILE

Плот за маса MARBRE DE SICILE за външни условия, проектиран за екстремни условия навън.Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот SIENNA

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden

Плот CITY

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden

Плот PALISSADE Bois

Плот за маса PALISSADE Bois за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от Arexim Garden

Плот ILLINOIS

Плот за маса за външни условия. Изработка от верзалит - здрав материал, подходящ за най-често срещаните ситуации на употреба. Поръчай от Arexim Garden!

Възглавница ЕДЕН

Възглавница за шезлонг 185 (65+120) см, състав: текстил акрил.Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот PALISSADE Lodge

Плот за маса за външни условия с по-тъмен цвят. Изработка на плота от Верзалит - здравина и надеждност. Поръчай от Arexim Garden!

Плот PALISSADE Gris cendré

Плот за маса за външни условия. Стилен дизайн и цвят в съчетания със здравина. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот IDAHO

Плот за маса за външни условия от верзалит - комбинация от здравина и надеждност. Наподобява дърво на вид. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот KBANA Taupe

Плот за маса за външни условия от верзалит за външна употреба. Здрав и устойчив на въшни влияния. Поръчай от Arexim Garden!

Плот KBANA Rouge

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ONTARIO

Плот за маса за външни условия, изработен от верзалит. Устойчив във времето. Наподобява дърво. Поръчай от Arexim Garden!

Плот KANSAS

Плот за маса за външни условия - изработка от верзалит - подходящ за различни модели маси от гамата ни. Поръчай онлайн от Arexim Garden!

Плот BOSTON

Плот за маса за външни условия, наподобяващ дърво - изработен от здрав материал Верзалит. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот VIRGINIA

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот COLORADO

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот CALIFORNIE

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Плот WENGE

Плот за маса от верзалит. Подходящ за открито и закрито. Издръжливост и високо качество на изработка на добра цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ФАРО МИНИ

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Може да бъде произведен във всеки цвят. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ФАРО

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ЛИДО МИНИ

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Пластмасов бар стол ЛИДО

Бар стол от полипропилен с фибростъкло и добавки за устойчивост на UV лъчи. Вземи онлайн на изгодна цена от Arexim Garden!

Плот KROMY Rouge

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот KROMY Orange

Плот за маса за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!

Плот ALU

Плот за маса ALU за външни условия. Поръчай онлайн на ТОП цена от производител Arexim Garden!